НовиниЧеркащинаПротягом тижня "Черкаські Мавпи" проведуть матчі на виїзді

Протягом тижня "Черкаські Мавпи" проведуть матчі на виїзді

-

- Advertisment -

"Черкаські Мавпи" грають із "Прометеєм" та "Запоріжжям", дублери їдуть до Кам'янця-Подільського, а вихованці клубу також грають на виїзді – така баскетбольна програма буде цього тижня.

Анонс матчів публікує пресслужба БК.

Суперліга
20 грудня, 19:30
"Прометей" – "Черкаські Мавпи"

Підопічні Максима Міхельсона їдуть в гості до лідера чемпіонату. "Прометей" хоча і є новачком чемпіонату, але цього сезону продемонстрував високий рівень. Команда серйозно укомплектована і вже з першого сезону не приховує найвищих амбіцій. "Прометей" лише тричі поступився у чемпіонаті. Відзначимо, що одну з поразок суперникові забезпечили саме "Черкаські Мавпи". Тому в Кам'янському на черкасців, безперечно, чекає "теплий" прийом. Гравці "Прометея" прагнутимуть реваншуватися за ту поразку й потішити своїх уболівальників позитивним результатом. 

22 грудня, 14:00
"Запоріжжя" – "Черкаські Мавпи"

Після "Прометея" "Мавпи" їдуть ще південніше, де зіграють із "Запоріжжям". Бронзовий призер минулорічного чемпіонату цього сезону грає з перемінним успіхом. Втім підопічних Валерія Плєханова не назвеш аутсайдерами. Запорізька команда розмістилася на шостому місці, прямісінько за "Мавпами". Відзначимо, що цього сезону гравці "Запоріжжя" переграли "Мавп". Традиційно між обома командами виходять вкрай результативні матчі, тому має бути цікаво.

Вища ліга
21 – 22 грудня

"ДіДіБао" – "Черкаські Мавпи-2"
Цього сезону "Черкаські Мавпи-2" лише відрізками можуть чинити опір своїм суперникам у Вищій лізі. Не завжди дублюючий склад виходить на матчі в оптимальному складі, втім ігровий час традиційно отримують юні вихованці клубу. У Кам'янці-Подільському підопічні Володимира Чурсіна зіграють із дебютантом чемпіонату, "ДіДіБао". Цей колектив очолює відомий черкаському вболівальнику Микола Полюляк, котрий є водночас як тренером команди, так і гравцем. 

ВЮБЛ-2005
Київ, 18-19 грудня

"Черкаські Мавпи-05" поки перебувають у середині турнірної таблиці, тому прагнуть покращити своє становище. У Києві підопічні Василя Івлєва зіграють два матчі з місцевими командами КСЛІ та Тейваз.

ВЮБЛ-2004
Київ, 21-22 грудня

Команда Олександра Лашко після трьох турів перебуває серед лідерів чемпіонату. Тому в четвертому турі завдання перед командою просте – зміцнити свої позицї. У цьому турі ОСДЮСШОР-Черкаські Мавпи-04 зіграють із київськими командами СДЮСШОР-16 та КСЛІ.

ВЮБЛ-2008, Дивізіон Б
Дружківка, 18-22 грудня

Друга команда юнаків 2008-го року народження цьогоріч грає у Дивізіоні Б. Втім юні черкаські баскетболісти продемонстрували, що цілком могли б грати і в елітному дивізіоні. На рахунку "Мавп-08" – 7 перемог та 0 поразок.

Як повідомляв сайт vikka.ua, двоє із "Черкаських Мавп" влаштували майстер-клас для юних баскетболістів

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма

Протягом цього року на Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма. Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного центру контролю й...

Черкаські патрульні виявили водія без прав та транспортний засіб із підробленим VIN-номером

Вчора, близько 10 години, патрульні на вулиці Героїв Холодного Яру помітили автомобіль Ford Transit, який рухався з порушенням правил...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x