додому Новини Черкащина Протягом тижня черкасці вболіватимуть за юнацькі команди "Мавп"

Протягом тижня черкасці вболіватимуть за юнацькі команди "Мавп"

0

Після інтенсивних трьох тижнів у Суперлізі Парі-Матч для "Черкаських Мавп" наступає невелика пауза. Відповідно до офіційного календарю турніру, найближча гра команди Максима Міхельсона запланована на 27 жовтня, коли черкасці зіграють на виїзді проти "Хіміка". Попри це, найближчого тижня черкасцям буде за кого вболівати, повідомляє прес-служба баскетбольного клубу.

"Черкаські Мавпи-2" розпочнуть боротьбу в Кубку України. Традиційно в другому за значенням українському турнірі на перших етапах змагань виступають аматорські колективи та представники нижчих дивізіонів. У попередньому етапі Кубка України виступатимуть і "Черкаські Мавпи-2". Їхніми суперниками будуть гравці дніпровського ДВУФК-СДЮСШОР №5. У наступну стадію змагань вийде команда, яка виграє за підсумками двох матчів. У Дніпрі суперники зіграють 18-го жовтня, а в Черкасах (СК Сокіл) команди зіграють 21-го жовтня.

Поновлюються змагання у юнацькій баскетбольній лізі. Першими від черкаської баскетбольної школи розпочали боротьбу "Черкаські Маври-02". Матчі пройдуть в СК "Сокіл" з 19-го по 22-ге жовтня.

Черкасці зіграють із командами Полтави, Миргороду, Кременчука та Горішніх Плавнів.

17 жовтня о 19.00 "Черкаські Мавпи-04" та "Черкаські Мавпи-ОСДЮСШОР" проведуть перший матч між собою.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" поступилися "Дніпру".

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version