додому Новини Черкащина Протягом місяця браконьєри виловили на Черкащині риби на майже 700 тисяч гривень...

Протягом місяця браконьєри виловили на Черкащині риби на майже 700 тисяч гривень (ФОТО)

0

У період з 1 по 30 вересня 2019 року державними інспекторами Черкаського рибоохоронного патруля було проведено 147 рибоохоронних рейдів. В результаті, викрито 405 порушень природоохоронного законодавства, з яких 67 грубих. Про це повідомляє пресслужба Управління держагентства рибного господарства в Черкаській області.

Зокрема, було складено 123 протоколи за порушення правил рибальства, 17 – за незаконне придбання чи збут водних біоресурсів та два – за виготовлення, збут чи зберігання заборонених знарядь добування об'єктів тваринного або рослинного світу, а також збут незаконно добутої продукції. Крім цього, оформлено 196 актів виявлення та вилучення безхазяйного майна, 78 справ передано до судів для притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності.

"За даний період на порушників накладено штрафів на суму 41 718 грн. Збитки, завдані рибному господарству, склали 675 261 грн. В ході проведених заходів державні інспектори вилучили 1 387 кг риби , з яких 347 кг – на ринках та 523 кг – за актами безхазяйного майна. Також вилучили 59 од. заборонених знарядь лову та ще 233 од. – за актами безгосподарського майна", – повідомив начальник Черкаського рибоохоронного патруля Віктор Іванько.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Канівському водосховищі п'яні браконьєри застрелив лебедя.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version