НовиниЧеркащинаПроти черкаського нардепа можуть відкрити ще одне кримінальне провадження

Проти черкаського нардепа можуть відкрити ще одне кримінальне провадження

-

- Advertisment -

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Назар Холодницький не виключає, що у вересні до Верховної Ради України може бути внесено нове подання на народного депутата з фракції "Народний фронт" Максима Полякова у зв'язку з його відмовою надягати електронний браслет всупереч рішенню суду. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Полякова вчора запросили в управління поліції Черкаської області. Закінчилося тим, що при спробі виконати рішення суду і надягти на нього браслет, він викликав поліцію і сказав, що до нього застосовують невідомо яку силу і примушують вчиняти невідомо які дії", – зазначив Холодницький.

Він підкреслив, що відмова Полякова виконувати зобов'язання, покладені на нього судом, дає прокуратурі підстави вимагати стягнення внесеної нардепом застави у дохід держави, а також відкриття стосовно нього ще одного кримінального провадження.

"Якщо рішення суду не буде виконано, прокурор звертається до суду з питання стягнення застави у дохід держави у зв'язку з порушенням підозрюваним процесуальних зобов'язань. Якщо рішення суду не буде виконано і після цього, будемо вирішувати питання про внесення в ЕРДР і початку кримінального провадження за умисне невиконання рішення суду. Таким чином, я не виключаю, що у вересні може бути нове подання до Верховної Ради вже по іншому злочину," – заявив Холодницький.

У той же час, сам Поляков в коментарі "112 каналу" заявив, що правоохоронці перешкоджали виконанню ним депутатських повноважень, намагаючись надіти електронний браслет.

Нагадаємо, Максима Полякова підозрюють в одержанні хабара (ч.4 ст. 368 ККУ).

Як повідомляв сайт vikka.ua, усупереч рішенню суду черкаський нардеп не збирається носити електронний браслет.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x