НовиниЧеркащинаПротест у Смілі: заступник міського голови опинився в заручниках...

Протест у Смілі: заступник міського голови опинився в заручниках (ФОТО)

-

- Advertisment -

О 7 годині ранку 6 листопада влада міста представила новопризначеного директора КП "Комунальник" Олега Черненка. Зазначимо, що 3 листопада було звільнено Сергія Ананка, який, за словами працівників підприємства, перебував на лікарняному. Про це повідомляє Сміла.ua.

Вже о 8 годині ранку під будівлею адміністрації працівники КП "Комунальник" та громадські активісти розпочали безстрокову протестну акцію з вимогою повернути на посаду Сергія Ананка. Вони вважають, що його звільнення є політичною розправою керівника міста.

Перед адміністрацією встановили три опудала, які символізують очільника ради та його заступників, та три сміттєві баки з портретами секретаря та його команди. Також розсипали сіль та підігнали комунальну техніку. Протестувальники вимагали зустрічі з Віктором Федоренко, який нині, за офіційною версією, перебуває в області.

Від представників влади до мітингувальників вийшов заступник міського голови з питань ЖКГ Олександр Риджанич. Комунальники повідомили йому п'ять основних вимог.

Заступник відповів, що кошти для роботи КП "Комунальник" не можуть бути затверджені через те, що не відбувається сесія. Питання про звільнення Сергія Ананка він категорично відмовився коментувати. Відповіді не влаштували протестувальників, емоції загострювались і люди вирішили не пускати Риджанича на його робоче місце.

До Будинку рад уже під’їхала комунальна техніка, працівники везуть шини. Комунальники налаштовані рішуче: якщо влада не поверне на посаду Сергія Ананка — будуть палити шини і змінювати владу. Люди обурені, що в.о. міського голови справи в області важливіші, ніж міські проблеми, що він не хоче зустрітися з людьми. А також те, що замість того, щоб займатись подачею тепла у місті та звільняти директора Енергоінвесту, у Смілі зняли директора КП "Комунальник".

Як повідомляв сайт vikka.ua, через відсутність опалення у Смілі оголосили надзвичайний стан.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x