НовиниЧеркащина"Просто не вкладається в голові": черкащани шоковані жахливою ДТП...

"Просто не вкладається в голові": черкащани шоковані жахливою ДТП у Харкові

-

- Advertisment -

На новину про криваву аварію у Харкові, де у натовп в’їхав Lexus, відреагували і черкащани. У Facebook вони висловлюють співчуття рідним і близьким загиблих, а також сподіваються на справедливе рішення суду.

"Позиція "Вільних демократів" завжди була незмінною: випив і сів за кермо – у в’язницю на 10 років; випив, сів за кермо, потрапив у ДТП – у в’язницю, авто конфіскувати, лишити прав на все життя; вчинив ДТП зі смертельними наслідками – у в’язницю на 15 років. Тоді і ПДД дотримуватимуться, і права "за сало не купуватимуть", і обережніше їздитимуть за кермом, і … більше користуватимуться громадським транспортом. На жаль, втрати на наших дорогах перевищують втрати в АТО", – пише депутат міськради Олександр Згіблов.

Черкаський журналіст Назарій Вівчарик пропонує оголосити в Україні національну жалобу.

"Через трагедію у Харкові має бути національна жалоба. Це просто не вкладається в голові. І найприкріше, що не віриться в справедливий суд над винуватцем ДТП, бо в нас он в Черкасах дехто поважного віку досі не покараний…", – йдеться у дописі.

Активіст Володимир Іващенко теж вважає, що справі не дадуть ходу.

"Трагедія для родин… Шкода, звісно… Але справу "спустять на гальмах". Пам'ятають всі мажора Толстошеєва? Він збив жінку на зупинці? Або ж Меладзе, який теж на той світ відправив жіночку… Пошуміли, пописали, і забули. Таких подібних справ десятки, і жоден не покараний…", – пише Іващенко.

Нагадаємо, 18 жовтня ввечері у Харкові автомобіль Lexus, який їхав на червоне світло, вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості, серед них двоє жінок перебувають у дуже важкому стані.

За кермом Lexus перебувала 20-річна дівчина. Її затримали на місці ДТП.

До слова, у Кабміні сьогодні обговорюватимуть запровадження більш жорсткої системи контролю поведінки водіїв на дорогах, яка б звела смертність у ДТП нанівець. Про це повідомив у Facebook міністр інфраструктури Володимир Омелян.

Як пише Омелян, його міністерство, зокрема, наполягає на обмеженні швидкості руху транспорту у містах до 50 км/год, запровадженні "драконівських штрафів" за перевищення швидкісного режиму, непристебнутий пасок безпеки на передніх і задніх сидіннях, відсутність дитячих сидінь при перевезенні дітей, використання мобільного без засобів hands-free.

Facebook / Поліція Харківщини

Як повідомляв сайт vikka.ua, у ДТП у Черкасах загинув водій.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Продав згорток за 800 гривень: смілянина заарештували за торгівлю психотропами

Правоохоронці затримали та повідомили про підозру смілянину за фактом збуту особливо небезпечної психотропної речовини. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

У Черкасах за деякими адресами більше тижня не буде гарячої води

З 23 квітня по 2 травня мешканці деяких будинків у Черкасах залишаться без гарячої води. Про це повідомляє КПТМ...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x