НовиниГроші"Простір", "July 8" та "Мандри": на День міста для...

"Простір", "July 8" та "Мандри": на День міста для черкасців співали українські гурти (ФОТО)

-

- Advertisment -

На День міста у Долині троянд черкасці могли послухати чудові пісні українських рок-гуртів. Першими на сцені виступили чигиринський "Простір", за ними – "July 8" із обласного центру. Хедлайнером вечора став відомий український гурт "Мандри", який виступив із новою програмою "Час летить". Про це повідомляє прес-служба Черкаської міськради.

Під час концерту звучали як нові, так і добре відомі та вже улюблені пісні "Мандрів". Разом із тим, для черкащан відбулася презентація кліпу на нову композицію "Гради вогняні", який вийшов у світ 24 серпня. Усі використані в ньому фото та відео знімалися впродовж останніх трьох років неоголошеної війни на східних кордонах.

"Час летить" – це наша реальність, це свідчить про зміни. Зараз ми нарешті почали робити те, що мали б робити ще років 25 тому. Але добре, що вони почалися. Насправді, зараз дуже цікаво жити в Україні, спостерігати за змінами та брати в них участь.", – прокоментував лідер гурту Сергій Фоменко (Фома).

У неділю, 17 вересня, Черкаси продовжують відзначати 731-шу річницю від дня заснування. Сьогодні на Центральному стадіоні відбудеться матч між командами ветеранів футболу та міської ради (о 16.00). А у сквері за обласною радою втілюватимуть у життя мистецький проект "Черкаси – в тренді" (із 18.00 до 21.00). Тут виступить духовий оркестр, гурт "Cherkasy Jazz Quintet", Сергія Крашеніннікова, а ще – покажуть кіно під відкритим небом.

Як повідомляв vikka.ua, черкаський художник прикрасив своїми роботами вулицю міста.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x