НовиниПроскурня: державний орган контролю вимагає зупинити роботу в "ямі"...

Проскурня: державний орган контролю вимагає зупинити роботу в "ямі" за драмтетаром

-

- Advertisment -

Черкаське обласне відділення Державної архітектурно-будівельної інспекції України (ДАБІ) склало акт про відсутність проектної документації на проведення будівельних робіт щодо об'єкту "Резиденція Черкаси 1".

Про це у Facebook повідомив в. о. художнього керівника театру Сергій Проскурня з посиланням на в. о. директора обласного відділення ДАБІ Олександра Власенка.

За його словами, ДАБІ також зафіксувало факт збільшення обсягів підготовчих робіт, на які не достатньо виключно декларації про проведення робіт. Крім того було підготовлено і відправлено у центральний орган ДАБІ вимогу на заборону проведення підготовчих робіт.

"Є всі складові для визнання робіт самовільною забудовою, що є кримінальним порушенням. Відповідні акти і заяви будуть відправлені у прокуратуру, на вимогу якої й робилась інспекційна перевірка", – зазначив Проскурня.

"Друзі! Не все так просто, але на сьогодні маємо офіційну вимогу державного органу контролю на призупинення будь яких робіт у "ямі". Тим часом безліч сайтів забудовника рекламують (УВАГА!) ведення будівельних робіт на об'єкті "Резиденція Черкаси 1". При цьому представники і забудовника, і архітектора м. Черкаси і міськвиконкому продовжують заперечувати факти проведення робіт, що говорить про тотальну корупцію", – вважає в. о. худкерівника театру.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Міський депутат допоміг асфальтувати двори у Черкасах (ВІДЕО)

У дворі одного з Черкаських ОСББ зробили ямковий ремонт. Для мешканців вартість непідйомна, тому шукали, хто зможе допомогти. Інформує...

На війні з росією загинув бойовий медик з Умані

На війні загинув воїн-захисник, бойовий медик, старший солдат Щербатюк Сергій, 1984 року народження. Про це повідомляє міська голова Умані...

Цікаве:

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...

Ювелірні вироби як інвестиція: що потрібно знати

Економічна ситуація у світі не характеризується стабільністю, тому виникає...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x