додому Новини Кримінал Проник до будинку пенсіонерки: на Уманщині взяли під варту грабіжника

Проник до будинку пенсіонерки: на Уманщині взяли під варту грабіжника

0
грати ізолятор кримінал тюрма

Уманська окружна прокуратура оголосила про підозру жителю Христинівської громади. Підозрюваний проник до будинку жінки, з погрозами відібрав у неї гроші та мобільний телефон. Про це повідомляє Черкаська обласна прокуратура.

35-річному жителю Христинівської міської територіальної громади повідомлено про підозру у відкритому заволодінні чужим майном, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 КК України).

Чоловік проник через незамкнені двері до будинку 74-річної жінки. Погрожуючи їй, відкрито заволодів належними їй коштами в сумі 15000 гривень і 9000 доларів США та мобільним телефоном.

Уманський міськрайонний суд задовольнив клопотання прокурора про тримання під вартою строком на 60 діб. У кримінальному провадженні тривають слідчі дії з метою встановлення усіх обставин злочину.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні  злочину і не може бути піддана кримінальному  покаранню, доки її вину не буде доведено у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Як повідомляла раніше vikka.ua, черкаські спецслужби перехопили “пекельну” переписку окупанта

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version