НовиниПроміжні підсумки літніх розпродажів 2017*

Проміжні підсумки літніх розпродажів 2017*

-

- Advertisment -

Українці готуються до осіннього сезону, адже половина літа позаду, а період холодів не за горами. В першу чергу, жителі країни почали задумуватися над оновленням власного гардеробу, а тому активно купувати теплий верхній та повсякденний одяг, офісні костюми, шкільну форму, а також взуття.

Робити такі покупки зараз найвигідніше, вважає популярна онлайн платформа знижок skidochnik. Адже більшість інтернет-магазинів та окремих брендів влаштовує міжсезонні розпродажі, щоб продати усі товарні залишки до появи нових сезонних колекцій.

Так, ще до приходу осені, є можливість вигідно придбати теплі речі із цінниками від -20% до -70%, тим самим зекономивши тисячі гривень. До прикладу, сьогодні можна купити жіночий плащ чи куртку від 799 грн, тоді як в сезон, речі даного бренду коштують в 2-3 рази більше. Або придбати хутряний жилет від Роксан за 8000 грн, замість 16000 грн зимою.

Щодо взуття, то знижки на нього сьогодні пропонують десятки інтернет-магазинів в різних цінових категоріях. Так, на Plato.ua є варіанти балеток та туфель для жінок від 299 грн. А в багатьох брендових магазинах оголошено знижки до -60% на популярні моделі кросівок, недорогі кеди та інші товарні найменування.

Такі міжсезонні розпродажі будуть тривати до середини серпня, а наступні великі знижки не слід очікувати раніше зими. Тому, щоб зекономити на оновленні гардеробу, експерти рекомендують не нехтувати пропонованими знижками та вигідними ціновими пропозиціями, адже тільки так є можливість в рази дешевше придбати необхідний одяг та взуття.

* Матеріал розміщено на правах реклами

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащанин став найкращим спортсменом місяця в Україні

Черкащанин Ілля Ковтун став найкращим спортсменом квітня 2024 року на рівні України. Про це повідомляє відділення НОК України в...

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x