НовиниПрокурори відсудили понад 50 мільйонів

Прокурори відсудили понад 50 мільйонів

-

- Advertisment -

З початку року суди задовольнили позовні вимоги прокурорів на суму 52,4 мільйона гривень. Про це інформують у прес-службі прокуратури Черкаської області.

Основну увагу приділяли захисту інтересів держави у бюджетній сфері та державної і комунальної власності.

Так, у 2014 році судами відкрито провадження у справах за позовами прокурорів на загальну суму 82,3 млн грн, з яких задоволено на 52,4 млн грн, у тому числі до бюджету – 12 млн грн та 2 млн грн сплачено в добровільному порядку.

Активізовано ефективність представницької діяльності щодо захисту інтересів держави, а саме заявлено позовів на суму 73 млн грн, з яких задоволено – на 45,9 млн грн. Зокрема, у сфері державної власності заявлено позовів на суму 25 млн грн, комунальної – 15, оподаткування – 604 тис грн.

У сфері державних закупівель прокурорами до суду пред’явлено позовів на суму 1,7 млн грн, за судовими рішеннями стягнуто понад 1,3 млн грн та 387 тис грн сплачено відповідачем добровільно у ході судового розгляду.

Прокурорами області на погашення заборгованості із виплати заробітної плати пред’явлено позовів на загальну суму 1,5 млн грн, із указаної категорії розглянуто та задоволено 216 заяв на вказану суму.

У порядку правозахисної діяльності з питань виконання судових рішень винесено 68 постанов про проведення перевірок, за результатами яких розпочато 6 кримінальних проваджень, розглянуто 73 подання, притягнуто до відповідальності 13 посадових осіб.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Чигирині невідома особа викрала з клумби кущі квітів

Сьогодні, 18 травня, невідомий зловмисник близько четвертої години ранку поцупив з клумби кущі квітів. Про це повідомляє пресслужба Чигиринської...

У Черкасах зіткнулися два авто, водія Mitsubishi госпіталізували

ДТП сталася вчора близько 13:30 години у Черкасах. 76-річного водія Mitsubishi  госпіталізували. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x