додому Новини Прокуратура вимагає суворішого покарання для угрупування шахраїв

Прокуратура вимагає суворішого покарання для угрупування шахраїв

0

Прокуратура оскаржуватиме м’який вирок суду стосовно злочинного угруповання за шахрайські дії на 1,6 млн грн. Про це vikka.ua повідомили у прес-службі прокуратури Черкаської області.

 

Прокуратура підтримала державне обвинувачення стосовно злочинного угруповання за вчинення злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України (шахрайство вчинене організованою групою в особливо великих розмірах).

З’ясовано, що до злочинного угруповання входили дев’ятеро осіб – жителі Черкаської та Кіровоградської областей. У період з квітня по жовтень 2007 року вони шляхом обману та зловживання довірою заволоділи майном суб’єктів господарської діяльності на загальну суму 1,6 млн грн.

Вироком Катеринопільського районного суду підсудних визнано винними у вчиненні інкримінованих їм діянь та засуджено 5 осіб до 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна, інших до 5 років позбавлення волі із застосуванням іспитового терміну.

Наразі галузевим відділом прокуратури області готується апеляція на вказаний вирок суду першої інстанції у частині невідповідності призначеного покарання особам засуджених внаслідок м’якості.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version