додому Новини Черкащина Прокуратура оскаржила до суду процедуру закупівлі послуг з прибирання та підмітання вулиць...

Прокуратура оскаржила до суду процедуру закупівлі послуг з прибирання та підмітання вулиць у Черкасах

0

За результатами опрацювання системи публічних закупівель "Prozorro" встановлено, що один із департаментів Черкаської міської ради провів процедуру закупівлі послуг з прибирання та підмітання вулиць у Черкасах, у якій наявні порушення Закону України "Про публічні закупівлі" та Закону України "Про захист економічної конкуренції". Про це інформує прес-служба Черкаської міської прокуратури.

За наслідками проведеного тендеру, між департаментом міськради та товариством з обмеженою відповідальністю укладено договір про закупівлю послуг з прибирання та підмітання вулиць на суму 56 млн. грн.

З метою забезпечення ефективного та прозорого здійснення закупівель, створення конкурентного середовища у сфері публічних закупівель, запобігання проявам корупції у цій сфері, розвитку добросовісної конкуренції, недопущення порушень при використанні бюджетних коштів та поновлення інтересів територіальної громади міста Черкаси, Черкаська місцева прокуратура до Господарського суду Черкаської області скерувала позовну заяву про визнання недійсними процедури закупівлі послуг та договору, укладеного за її результатами.

Як повідомляв сайт vikka.ua, екс-ректор черкаського вишу задекларувала біткоїнів на 766 116 доларів США.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version