НовиниЧеркасиПрокуратура через суд повернула в бюджет Черкас 1,7 млн...

Прокуратура через суд повернула в бюджет Черкас 1,7 млн грн

-

- Advertisment -

Черкаські прокурори через суд стягнули із підрядника, який ремонтував дорогу у Черкасах, 1,7 млн грн штрафних санкцій. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Черкаської області.

Фото – сайт Кропива

Мова йде про ремонт вулиці Смілянської – від кола до виїзду із міста. За даними прокуратури підрядник отримав аванс, але не повернув його. Прокуратура відстояла в суді штрафні санкції. Підрядник намагався ухилитися від виконання рішення суду. Проте прокурори домоглися і стягнули з дорожньої компанії ці кошти.

Як вдалося зясувати, мова йде про компанію ТОВ «Главшляхбуд». У вересні 2016 року між департаментом ЖКК Черкаської місткої ради та ТОВ “Главшляхбуд” була укладена угода на проведення капітального ремонту вулиці Смілянської, вартістю майже 30 млн гривень. На виконання договору підряднику було перераховано аванс. Проте станом на кінець 2018 року він так і не завершив повністю роботи на загальну суму більше 3 млн гривень. Також не повернув 1 млн гривень отриманого авансу. Саме відповідні кошти стали предметом позову прокурорів, на які також було нараховані пеня, інфляційні та штрафні санкції.

“Главшляхбуд” зареєстрований в Черкасах в 2015 році і має капітал в 1 тис. грн. Засновником фірми є Денис Орлінський та Інна Перетяжко.

Читайте також на сайті vikka.ua

  • Старе і сучасне зображення узвозу Судовий (а нині Пушкіна), що в Черкасах в мікрорайоні Казбет, виклав черкащанин Юрій Мезенцев.
  • За понад 1,2 млн грн мерія Черкас виставила на продаж земельну ділянку по вулиці Одеській між проїжджою частиною та залізничним полотном. Площа ділянки майже півгектара. Вона розташована навпроти кладовища № 1. Стартова ціна лоту – 1,2 млн. грн. Останній день прийому заявок від потенційних учасників – 27 листопада.

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Тальнівська громада втратила на війні захисника

На російсько-український війні загинув Ковалець Володимир Вікторович. Про це повідомляє пресслужба Тальнівської міської тергромади. Чоловік загинув на Донеччині біля населеного...

У Черкасах хочуть списати альтанку «Автобус»: прогнила підлога

Комунальне підприємство «Черкасиводоканал» має намір списати унікальну альтанку «Автобус». Проект рішення Черкаської міської ради розміщено на сайті ЧМР. Унікальну альтанку...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x