НовиниЧеркащинаПройшов вишкіл у Великобританії: на Монастирищині поховали полеглого Героя 

Пройшов вишкіл у Великобританії: на Монастирищині поховали полеглого Героя 

-

- Advertisment -

Днями в селі Лукашівка Монастирищенської громади попрощалися із полеглим в російсько-українській війні Героєм Олександром Сергійовичем Зайцевим. Про це повідомляють на сторінці Монастирищенської міської ради

Олександр народився на Миколаївщині, але його коріння – дідусь і бабуся з Монастирищини.

Народився Олександр Зайцев 29 квітня 1991 року в невеличкому селі Виноградівка Баштанського району. Там він ходив до школи, здобув освіту кухаря. Та все ж частенько приїздив до своїх дідуся та бабусі в Лукашівку.

Коли розпочалась повномасштабна війна, до останнього не хотів полишати рідну Виноградівку, але безпека близьких була понад усе. Тож у серпні минулого року разом з мамою, сестрою та двома племінниками, взявши небагато речей, Олександр вирушив у Лукашівку.

Переконавшись, що рідним тут буде безпечно, у вересні вступив до лав Збройних Сил України. Спочатку пройшов з відзнакою вишкіл військової справи у Великобританії, а потім – на фронт, боронити нашу землю, наші родини, наш з вами спокій, бо інакше не міг.

Сумлінно служив гранатометником взводу охорони окремої десантно-штурмової бригади. 16 січня під час виконання бойового завдання в районі Кремінної, що на Луганщині, солдат Олександр Зайцев загинув у віці 31 рік. 

Поховали Олександра з усіма належними Герою почестями на кладовищі у селі Лукашівка. У мить прощання на цвинтарі звучав Державний Гімн України та салюти пам’яті. 

“Висловлюємо щирі співчуття мамі Світлані Михайлівні, сестрі Ірині та племінникам загиблого. Життя людини є безцінним, душа – безсмертна, а пам’ять про Героя – ВІЧНА” – зазначають у Монастирищенській міській раді. 

Читайте також:

В авіатрощі в Броварах загинув черкащанин: з ним прощалося все село

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

“Не потрібно їхати в Японію”: красою черкаських сакур захоплюються навіть іноземці (ВІДЕО)

У Черкасах в Долині троянд цвітуть сакури. Білі та рожеві квіти приваблюють сотні черкащан та гостей міста. Інформує власний...

Прихильниця Путіна, яка збирала розвіддані про наслідки авіаударів на Черкащині, отримала термін

Реальний строк ув’язнення отримала ворожа інформаторка, яка збирала розвіддані про наслідки авіаударів на Черкащині. Про це повідомляє пресслужба УСБУ...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x