НовиниПродукцію черкаського молокозаводу відзначили "Добрим знаком"

Продукцію черкаського молокозаводу відзначили "Добрим знаком"

-

- Advertisment -

Масло та кефір від торгової марки "Волошкове поле" пройшли ретельну перевірку незалежних експертів та отримали відзнаку якості "Добрий знак". Про це під час преc-конференції 3 квітня повідомив генеральный директор компанії Віктор Ржавічев.

"Ми вирішили рухатися в європейському напрямку, зокрема і щодо стандартів якості продукції. Тому подали свою продукцію на перевірку. До неї ми готувалися більше року. Зрештою, з європейської лабораторії ми отримали схвальні результати. Спочатку там відзначили наше масло (73% жирності), а згодом і кефір (1% жирності). На сьогодні жоден виробник масла в Україні не отримав цієї відзнаки. Для нас це свідчення того, що ми виготовляємо якісну продукцію", – зазначив Віктор Ржавічев.

Нагадаємо, "Добрий знак" – це незалежна система оцінки якості і безпеки продуктів харчування в Україні, заснована телеканалом СТБ в 2014 році. Продукти, чия упаковка відзначена "Добрим знаком", пройшли ретельну лабораторну перевірку за стандартами якості та безпеки країн Європейського Союзу.

Дослідження складається з двох етапів – перевірка виробництва і перевірка самого продукту. На першому етапі сертифіковані європейськими органами аудитори перевіряють виробництво. Особливу увагу при перевірці приділяється безпеці сировини, надійності постачальників і виробничих ліній.

На другому етапі продукт відправляється в Європу, в одну з акредитованих лабораторій компанії Eurofins Scientific. Потім відділ аудиту звіряє результати лабораторії з документом, в якому прописані європейські вимоги щодо якості та безпеки на цей вид продукту (наприклад, відсутність антибіотиків, мікотоксинів, важких металів у молоці). Якщо результати лабораторії з безпеки та якості в продукті відповідають допустимим нормам, то відділ аудиту дозволяє виробникові нанести на свою упаковку емблему "Добрий знак".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський нардеп хоче заборонити  продаж енергетиків неповнолітнім.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x