НовиниСпортПродавали українців у російське рабство: матір черкащанина побувала на...

Продавали українців у російське рабство: матір черкащанина побувала на суді над вербувальниками, які втягнули в аферу її сина

-

- Advertisment -

Українці їхали на роботу до Росії, а натомість потрапляли у рабство і змушені були продавати наркотики. 4 серпня у Солом’янському суді столиці відбувся черговий суд над вербувальниками, які знаходили жертв афери в Україні. Потрапив у їхні тенета і черкащанин Євген Онопрієнко. 33-річний чоловік примітив у громадському транспорті яскраве оголошення. За роботу кур’єра-експедитора обіцяли платити тисячу доларів на місяць.

Як розповіла у Facebook мати черкащанина Катерина Онопрієнко, потерпілих у суді представляють правозахисники Марія Томак та Євгенія Капалькіна. А от у чотирьох обвинувачених дорогі адвокати. Є серед них і захисник відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова Андрій Кузьменко.

"Те, що відбувалося в залі суду мене особисто і всіх батьків привело в шок! Годину чекали, доки привезуть вербувальників. Завели їх у клітку, тут же дружини кинулися їх обіймати та цілувати через грати, передали їм з чимось пакети. Охорона люб’язно розмовляє з ними, сміється. Ті щось тикають в руки охороні, просять комусь передати (мабуть, гроші). Такого "безпрєдєлу" не було в суді в місті Дніпро, а в Києві твориться", – пише черкащанка.

Батьки та родичі жертв торгівлі людьми

Як зазначає Катерина Онопрієнко, одна із дружин обвинуваченого (з дитиною на руках) була особливо агресивна, кидалася на батьків та журналістів. Та на це не реагувала охорона.

"Ми почули від тих трьох дружин, ніби нас, батьків, проплатила Марія Томак, моявляв нам дали по 300 гривень, що ми бомжі… А мою сторінку у Facebook прочитали теж "ретельно" – мені закидали, що я літаю літаками з дочкою в Лондон. І все через те, що ми дотиснули владу таки арештувати їхніх чоловіків та провести справедливий суд над ними", – обурюється жінка.

За фактом погроз, наклепів, образ честі та гідності батьки подали спільну заяву в МВС.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах містян вчили протидіяти торгівлі людьми.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x