додому Новини Черкащина Прочесані ліси та сусідні села: на Черкащині другий тиждень шукають чоловіка

Прочесані ліси та сусідні села: на Черкащині другий тиждень шукають чоловіка

1

На Черкащині протягом двох тижнів тривають пошуки без світи зниклого Миколи Ткача. Чоловік пішов з дому ще 11 березня і до цього часу про його місце перебування нічого не відомо.

З проханням про допомогу до редакції сайту vikka.ua звернувся рідний племінник чоловіка Василь.

Нагадаємо, що того дня Микола Андрійович вийшов до крамниці. Він не вдів нічого теплого, оскільки збирався за кілька хвилин повернутися додому. Односельці підтвердили, що до магазину Микола зайшов, а коли виходив, то пішов у інший бік від дому.

Відсутність чоловіка рідні помітили одразу. Вони кинулися шукати Миколу, розпитали усіх сусідів, селян, але це не дало жодного результату. Сестра зниклого Людмила Андріївна подала заяву до поліції. Правоохоронці із собаками прочесали усі прилеглі території та найближчі села – все безрезультатно.

Як повідомив нам племінник Миколи Андрійовича, він має проблеми зі здоров’ям. Чоловік може не розуміти, де знаходиться, говорить сам із собою, може бути сам у собі.

«У таку негоду, без теплого одягу та їжі протягом 14 днів він сам не міг протягти. За ним потрібен постійний нагляд і з ним дуже тяжко. Друзів дядько теж не мав, опитали вже всіх знайомих, у сусідніх селах – жодного результату. Таке враження, що він у когось, але хто буде викрадати і утримувати хвору людину», – говорить у коментарі Василь.

Зараз рідні чоловіка вже почали втрачати будь-яку надію. Правоохоронці збираються оглянути всі території повторно, але вже з квадракоптерами.

Родина Миколи Ткача просить небайдужих допомогти у пошуку чоловіка. Йому 55 років, худорлявої статури, одягнений у легку кофту та штани. Проживає чоловік у селі Шелепухи Черкаського району.

Якщо хтось володіє навіть найменшою інформацією про Миколу Андрійовича, прохання повідомити до поліції за номером «102» або 097 801 79 90 – рідна сестра чоловіка Людмила Андріївна. Також можна повідомити племінникові зниклого чоловіка у соцмережі Instagram.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Смілі поліцейські за пів години знайшли підлітка, який не виходив на зв’язок із мамою.

1 коментар

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version