НовиниЧеркащинаПроїхав сотні кілометрів велосипедом та готовий до нового сезону,...

Проїхав сотні кілометрів велосипедом та готовий до нового сезону, – Володимир Конєв

-

- Advertisment -

Новий контракт, відновлення після травми, плани на міжсезоння та настрій на прийдешню боротьбу у Суперлізі – про все це у своєму інтерв’ю розповів форвард "Черкаських Мавп" Володимир Конєв.

Прийдешній сезон стане для нього четвертим у складі черкащан, інформує пресслужба БК.

Про контракт із "Черкаськими Мавпами":

"Враження позитивні. Налаштований на те, що сезон розпочнеться вчасно, без якихось коректив і буде вдалим. Очікування на сезон максимальні. Хочу компенсувати весь той час, що був згаяний на лікування. Минулий сезон був для мене дуже короткий. Тому скучаю за баскетболом, паркетом, командою. Дуже чекаю старту".

Вже свій у Черкасах:

"Черкаси дуже затишне місто. Мені подобається, що знаходиться на березі Дніпра. Дуже зручна інфраструктура з невеликими відстанями: набережна, магазини, спортзали – все поряд. До всього – поряд ліс. А це відкриває купу можливостей для активного відпочинку та тренувань на повітрі. набережна, інфраструктура. Я вже тут добре освоївся, став своїм. Дуже затишно, ліс поруч, активний відпочинок, мені подобається".

Про самопочуття після травми:

"Карантин певною мірою дав мені більше часу відновитися у фізичному плані. Зараз продовжую цим займатися. Почуваюся добре. За цей період мав час і відпочити, і розпочати роботу над собою у потрібному ритмі. Зараз активно тренуюся".

Про психологічні наслідки травми та брак баскетболу:

"Це дуже неприємно. Спорт займав все моє життя, щодня. Коли в тебе його відбирає травма – ти ніби сам. Виникає якась порожнеча. Адже, попри бажання, ти не може займатися улюбленою справою. У мене співпало так, що робота і улюблена справа – це одне і те ж. Тому дуже бракувало гри. Але, за цей період я зрозумів, що травма дається людині для того, щоб він її поборов і став сильнішим. З цієї позиції нині і готуюся до нового сезону. Переглянув своє ставлення до баскетболу, правильні звички. Налагодив харчування та тренування. Весь час намагаюся покращуватися".

Повернення до гри:

"Ми вже близько місяця тренуємося. Щоправда з командою любителів у Харкові. На майданчику регулярно вже близько місяця. Тренуємося 5х5 і 3х3. Намагаємося вижати з літа по максимуму".

Про відпочинок:

"Поки не було спеки сильної, то багато каталися на велосипеді. Найбільшу відстань проїхали з кумом – 215 кілометрів. Можна і більше проїхати. Тут все в бажанні і терпінні. Але зараз зробили паузу, температура зависока. Тому приділив увагу домашнім клопотам. Займаємося ремонтом та насолоджуємося відпусткою. За кордон їхати не плануємо найближчим часом. Відпочиваємо вдома із сім’єю, також на дачу їздимо. Активний відпочинок плюс тренування".

Про продовження співпраці з Сеадом Хаджифейзовичем:

"Сеад – веселий хлопець. Був моїм руммейтом. Ми чудово спілкуємося. Він чудовий хлопець. Це великий, потужний гравець. Він заряджає команду як на тренуваннях, так і в грі. Радий, що продовжимо грати разом".

Про новий сезон:

"Сподіваюся, що пандемія не завадить вчасно стартувати. З повними залами, а не порожніми трибунами. Очікування, що ми зберемо хорошу команду. Звісно, настрій, попри всі обмеження, порадувати вболівальників якісним баскетболом та перемогами".

Як повідомляв сайт vikka.ua, Нікіта Руслов підписав новий контракт із "Черкаськими Мавпами".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На фронті віддав своє життя захисник зі Сміли

Війна забрала життя смілянина Добровольського Ігоря Володимировича. Про це повідомляє міський голова Сміли Сергій Ананко. 8 січня 1969 року чоловік...

Уманчанка під виглядом матері-одиначки отримала майже 200 тисяч гривень

Уманчанку визнали винною в шахрайстві. Вона незаконно отримала майже 200 тисяч гривень соціальної допомоги під виглядом матері-одиначки. Про це...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x