НовиниЧеркащинаПрихильника Саакашвілі з Черкас затримали за бійку з прикордонниками...

Прихильника Саакашвілі з Черкас затримали за бійку з прикордонниками (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Співробітники Нацполіції затримали черкаського активіста "Автомайдану" та члена політичної партії Міхеіла Саакашвілі "Рух нових сил" Андрія Котиченка. Причиною цього став інцидент, що стався 10 вересня під час спроби прориву Саакашвілі через кордон.

Нагадаємо, екс-президента Грузії позбавили українського громадянства наприкінці липня цього року, коли той перебував за межами України. Сам політик обіцяв повернутися в Україну 10 вересня через пункт пропуску "Шегині", однак він в’їхав через "Краковець", що у Львівській області. До кордону він дістався автобусом, а потім перетнув його незаконно разом з 60-ма особами. Деякі з них застосували силу, намагаючись прорватися через кордон. У сутичці взяли участь і прихильники Саакашвілі з Черкас. Вони напередодні прибули його зустрічати на кордоні з Польщею, де розбили наметове містечко.

Про затримання Котиченка повідомив у Facebook радник глави МВС Антон Геращенко. Він назвав черкаського активіста "бойовиком-тітушкою Саакашвілі" та додав, що той бив і душив співробітників прикордонної служби. Як доказ, Геращенко опублікував відео, на якому під час прориву кордону чоловік б'є силовиків.

Тим часом член партії Саакашвілі Давід Сакварелідзе написав у Facebook про затримання двох людей – Котиченка та активіста з Івано-Франківська.

"Котиченко був безпосередньо серед тих, хто заводив Михайла до України, підтримавши волю і прагнення українського народу до демократії і справедливості. У ці хвилини його везуть до Львова", – зазначив він.

Як повідомляв vikka.ua, у сепаратистський скандал довкола карти України без Криму та Донбасу втягнули черкащан.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Помутніння неба та «брудні дощі»: на Черкащину принесло пил із Сахари

На Черкащині наразі спостерігається помутніння неба та дощі, які можуть забруднити автомобілі та одяг. Це через транспортування пилу з...

На Звенигородщині прощатимуться із загиблим захисником

Сьогодні, 24 квітня, мешканці Звенигородки зберуться, щоб провести в останню путь військового Олега Харитоненка. Про це повідомили у пресслужбі...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x