НовиниЧеркасиПристосовані для дітей з інвалідністю: у черкаських парках з’являться...

Пристосовані для дітей з інвалідністю: у черкаських парках з’являться оновлені майданчики

-

- Advertisment -

У черкаському парку «Сосновий Бір» зник дитячий майданчик. Лише за один день комунальники прибрали звідти всі гірки та зрівняли землю. Такі дії обурили містян, а зокрема матусь, які кожного дня гуляли на цьому майданчику зі своїми дітками.

Чому з парку прибрали локацію для дітей, та що з’явиться на її місці журналістам телеканалу «ВІККА» розповів директор КП «Дирекція парків» Сергій Рубан.

За його словами, колишній дитячий майданчик вже давно застарів. Тому на його місці збираються встановити осучаснений та пристосований для діток з інвалідністю. Роботи вже тривають і завершити їх збираються до Дня міста, що 18 вересня.

«Розмір нового майданчика буде 28х15. Його роблять не за бюджетні кошти. Хто допомагає у створенні об’єкту ми розповімо вже на відкритті. Окрім цього, такий же майданчик встановлюємо в Долині троянд, а згодом, вже великий, з’явиться у Дитячому парку», – зазначає Сергій Рубан.

Також очільник комунального підприємства пообіцяв, що незабаром у Сосновому Бору з’явиться ще один туалетний комплекс. Він також буде пристосований для людей з інвалідністю і матиме окремо кімнату «матері та дитини».

«Одного маленького туалету на цей парк замало. Також зараз розробляємо план для впровадження зонування території. Хочемо, щоб окремо була ігрова зона, окремо фуд-зона. Незабаром зробимо наші парки європейськими», – підкреслив Сергій Рубан.

Як повідомляла vikka.ua, черкасці просять встановити вбиральні для працівників громадського транспорту.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

26-річний черкасець побив батька своєї співмешканки

Повідомлено про підозру 26-річному жителю Черкас щодо нанесення тяжких тілесних ушкоджень батьку своєї співмешканки. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

У Черкасах боржник намагався уникнули сплати 5 мільйонів гривень до бюджету

Прокуратура виявила план боржника, який намагався уникнути сплати майже 5 мільйонів гривень до місцевого бюджету. Про це повідомляє пресслужба...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x