додому Новини Приміщення смілянської ОВК охороняють десятеро озброєних міліціонерів

Приміщення смілянської ОВК охороняють десятеро озброєних міліціонерів

0

Щоб уникнути провокацій та порушення громадського порядку, територію окружної виборчої комісії № 198 та прилеглу до неї територію взято під посилену охорону. Щодня на забезпечення охорони громадського порядку залучається 10 озброєних співробітників міліції. Про це у Facebook повідомив начальник обласної міліції Владислав Пустовар.

Крім того, запевняє він, на території біля ОВК № 198 встановлено відеокамеру, сигнал від якої передається напряму до чергової частини Смілянського міськвідділу міліції, для більш швидкого реагування в разі виникнення порушення громадського порядку.

"Ситуація контрольована, працівники міліції виконують покладені на них завдання на належному рівні, а це – недопущення порушень громадського порядку та збереження бюлетенів до остаточного оголошення результатів позачергових виборів народних депутатів. Хочу завірити, що в разі спроби вчинення будь-яких неправомірних дій, всі дії порушників будуть зупинені, а винних осіб буде притягнуто до відповідальності", – пообіцяв Пустовар.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version