НовиниЧеркащинаПрикордонники-строковики після посиленої підготовки вирушають із Черкащини на кордон...

Прикордонники-строковики після посиленої підготовки вирушають із Черкащини на кордон (Фото)

-

- Advertisment -

На базі Головного центру в Оршанці планово завершується навчання 58 строковиків, які після базової підготовки залишилися для проходження сержантських курсів.

Протягом майже півтора місяця вони навчалися за програмою підготовки сержантського та старшинського складу, інформує пресслужба Головного центру підготовки.

Зазначена програма була спрямована на більш поглиблене вивчення таких предметів як «Тактика прикордонної служби» та «Вогнева підготовка».

В ході більш ґрунтовного вивчення даних предметів строковики навчилися нести службу в основних видах прикордонних нарядів саме у ролі старших прикордонних нарядів, а з озброєння окрім АК-74, вивчали ще й ПКМ, РПГ-7В, ДШК, СГД та СПГ-9М.

Окрім того, сержантська програма містить додаткові предмети, це Методична підготовка, Технологія управління військовим колективом, Зв’язок та інформаційні технології, Тактична медицина, а також Адміністративне провадження.

Всі ці додаткові знання дають змогу майбутнім сержантам, адже звання вони отримають по прибуттю до органів охорони кордону, розумно організовувати службову діяльність та вміло керувати довіреним персоналом.

Вже сьогодні прикордонники-строковики вирушають для подальшого проходження служби до Мукачівського та Чопського прикордонних загонів.

Слід зазначити, що в Головному центрі, протягом весняного призову 2021 року, вже підготовлено та направлено на кордон близько 150 строковиків, які пройшли сержантську підготовку і ще близько 140 продовжують навчання.

Як повідомляв сайт vikka.ua, освітяни Черкас закуповують дизайнерські послуги до Дня Незалежності.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x