НовиниЧеркащинаПрикинулася мертвою, щоб вижити: серед ночі черкащанин душив та...

Прикинулася мертвою, щоб вижити: серед ночі черкащанин душив та пограбував жінку (Відео)

-

- Advertisment -

До Городищенського відділення поліції звернулася місцева пенсіонерка та повідомила, що на неї було вчинено розбійний напад.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Жінка розповіла, що вночі невідомий чоловік в масці проник до неї в будинок, побив її та намагався задушити. Потерпілій дивом вдалось врятуватись, жінка прикинулась мертвою і зловмисник її залишив та втік з місця події, викравши з її будинку 1000 євро та 2500 гривень.

Особовий склад відділення поліції було піднято по тривозі та орієнтовано на пошуки зловмисника. На місце події направлено слідчо-оперативну групу, кінолога зі службовою собакою та експертно-криміналістичну лабораторію.

"По гарячих слідах" оперативники встановили, що до вчинення розбійного нападу причетний місцевий житель. Зловмисника знайшли за місцем проживання. Він у вчиненому зізнався. В розмові з правоохоронцями чоловік розповів, що вдень допомагав потерплій по господарству та побачив, де вона зберігає гроші. Вночі проник в будинок та заволодів ними. Під час проведення обшуку за місцем проживання підозрюваного, поліцейські виявили викрадені у потерпілої гроші.

Речові докази по справі вилучено. Зловмисника затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 187(Розбій) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

За скоєне чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна. Працівники поліції перевіряють затриманого на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень на території Черкаської області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині піймали злодія, який серед вулиці обікрав жінку.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x