НовиниЧеркащинаПрийоми візуалізації допомогли черкащанину зірвати джекпот у три мільйони...

Прийоми візуалізації допомогли черкащанину зірвати джекпот у три мільйони гривень (Фото)

-

- Advertisment -

Минулого року жителю Черкас Олександру Сиваку посміхнулася фортуна. Він зірвав джекпот у лотерею на рекордну суму – 3 000 000 гривень.

Сьогодні чоловік готовий розповісти про те, як змінилося його життя у статусі мультимільйонера та поділитися власними секретами успіху, інформує "24 канал".

Давайте пригадаємо день, коли ви дізналися, про те що розбагатіли аж на 3 000 000 гривень. Як це було, ваші емоції?

Я дізнався про виграш джекпоту вже за тиждень. Адже зазвичай за розіграшем у прямому ефірі не слідкую, а вже по факту перевіряю білет у пунктах продажу. Пригадую, що ми родиною запланували поїздку на дачу. Я забрав сина із садочка і ми разом приїхали перевіряти лотерейку. Коли мені повідомили про виграш, я не до кінця усвідомив, що відбувається, але почав телефонувати на "гарячу" лінію "М.С.Л.". Там також підтвердили, що я дійсно виграв 3 000 000 гривень. І вже сівши за кермо, я відчув ейфорію. Аж руки почали тремтіти.

Хто дізнався першим цю радісну новину?

Коли я повернувся додому дружина Ірина зрозуміла, що зі мною відбувається щось не те. Почала розпитувати чому в мене очі світяться від щастя. І певно її жіноча інтуїція підказала, що це може бути виграш у лотерею. Каже: "Та не вже ти виграв джекпот у "Лото-Забава"?" Я це підтвердив. Вона звісно зраділа, але дуже сумнівалась, що ці гроші мені віддадуть.

За 17 років гри вдавалося ще щось вигравати?

Так. Років 15 тому виграв 200 гривень. Пригадую, що на той час ця сума дорівнювала місячній зарплаті. Ми разом з донькою купувати білет, власне вона його обирала. Тому, на виграні гроші здійснив бажання дитини – придбали дорогу, красиву книгу.

А з джекпоту куди вже витратили гроші?

Минулого року подарував дружині та дочці тур Європою. А цьогоріч наша родина святкувала 20-річчя подружнього життя. І з нагоди свята вдвох з Іриною відправились у романтичну подорож. Були у Кракові, Празі, Будапешті, Відні. Дуже сподобалось.

І все-таки, що підштовхнуло зіграти в "Лото-Забава"?

Заробленого завжди не вистачає. Тому, дуже хотілося покращити своє матеріальне становище. Я вирішив, що зіграти в лотерею – це і є спосіб. І не помилився. З мене багато хто кепкував, але я власним прикладом довів, що граючи в "Лото-Забава" можна розбагатіти на 3 000 000 гривень.

Ваш секрет успіху. Що допомогло виграти?

Колись давно я почув про методику візуалізації. Тобто, коли ти хочеш щось досягнути, потрібно постійно про це думати. Уявляти момент, коли це вже трапиться. Знаєте, як люди на ватманах зображують бажане життя, щоб воно збулося. Я його не малював, але постійно думав про момент виграшу та планував, куди я буду витрачати гроші.

Продовжуєте грати?

Так. Я поставив собі за мету ще раз повернутися до студії.

А як ваші рідні та друзі, досі кепкують чи теж почали грати?

На роботі колеги, які насміхалися з мене, теж почали купувати білети. Вже нікому не смішно.

Як повідомляв сайт vikka.ua, подружжя 43-річний Олександр і 39-річна Ірина Сивак із Черкаси виграли в "Лото-Забава" 3 мільйони гривень.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Поліція посилила патрулювання на вулицях Черкас

З метою забезпечення публічної безпеки та правопорядку на вулицях збільшено кількість піших нарядів та автопатрулів поліції. Про це пишуть...

На Золотоніщині горіла машина у гаражі

У селі Гладківщина Піщанської ТГ днями сталася пожежа в приватному гаражі. Про це пишуть на сторінці Добровольці Черкащини. За викликом...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x