додому Новини Черкащина Президент представив Черкащині її нового очільника (ФОТО)

Президент представив Черкащині її нового очільника (ФОТО)

0

20 листопада Президент України Петро Порошенко завітав у Черкаси, аби представити області її нового очільника. Так, посвідчення голови Черкаської ОДА отримав колишній голова обласної ради Олександр Вельбівець, передає із сесійної зали облдержадміністрації кореспондент vikka.ua.

Юрію Ткаченку, який до цього дня очолював Черкаську ОДА, Президент пообіцяв іншу відповідальну ділянку роботи. Вельбівець, своєю чергою, вже отримав свої перші доручення. У пріоритеті – врегулювання ситуації у Смілі.

"Моя порада: якщо треба, на кілька днів перенесіть свою приймальню до Сміли. Зустріньтеся з людьми, почуйте їх, розкажіть позицію обласної державної адміністрації, позицію Президента, – каже Петро Порошенко. – І ще одне доручення: прослідкуйте, щоб, люди не платили за той період, коли в них не було опалення. Громадяни не повинні і не будуть платити за послуги, які їм не надавались".

Порошенко попросив доповідали йому з цього приводу щоденно.

Зазначимо, що призначення на свою нову посаду Олександр Вельбівець випадково отримав у символічну дату. Цього року 20 листопада виповнюється три роки відтоді, як новоспечений губернатор став головою облради.

Сьогодні Вельбівець висловив Президенту подяку за довіру.

"Усвідомлюючи відповідальність, зобов’язуюсь перед вами докласти максимум зусиль для подальшого розвитку області. Знаю, що перед нами стоїть дуже багато надскладних завдань, які нам потрібно буде вирішувати. Насамперед, це подальше впровадження реформ, ініційованих Президентом України, забезпечення стабільного соціально-економічного розвитку, залучення інвестицій, впровадження енергозберігаючих технологій, координація і контроль за наданням сучасних медичних, освітніх послуг", – промовив Олександр Вельбівець.

Як повідомляв сайт vikka.ua, син черкащанки став мером у Канаді.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version