додому Новини Спорт Президент ФБУ закликає клуби та гравців відповідально поставитися до протиепідемічних норм

Президент ФБУ закликає клуби та гравців відповідально поставитися до протиепідемічних норм

0

Виконком ФБУ прийняв низку важливих рішень. Зокрема затверджено протокол протиепідемічних заходів під час проведення чемпіонатів України.

Одним із резонансних пунктів цього протоколу є заборона на період пандемії гравцям, що грають у чемпіонатах ФБУ, виступати у турнірах не під егідою ФБУ та FIBA. Це рішення прокоментував президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський.

«Зараз ми знаходимося в незвичних для світу та спорту реаліях, – говорить президент ФБУ. – Фактично – це нове життя. Ми пристосовуємося до нових умов і намагаємося зробити максимально безпечним життя для наших гравців, хлопців та дівчат. Хочу попросити особливо відповідально віднестися до протоколу затвердженого Виконкомом ФБУ усіх керівників клубів, організаторів змагань та самих гравців.

Одним з радикальних кроків є заборона на період пандемії виступати гравцям у турнірах не під егідою ФБУ та FIBA. Тут двояка ситуація, але поки ми живемо в умовах пандемії – це правильне рішення. Ми хочемо максимально захистити наших гравців. Нещодавно ми уклали угоду з Інститутом медичної молекулярної діагностики. Інститут зараз тестує наших збірників, почав тестувати клуби Суперліги в різних містах. В планах тестування інших професійних ліг і можливо навіть дітей. Ми маємо зробити максимально безпечним чемпіонати усіх рівнів, а за таких умов дозволити нашим гравцям грати будь-де не маємо права до завершення пандемії.

Ще раз повторюсь, я закликаю усі клуби та гравців максимально відповідально поставитися до усіх протиепідемічних норм, які розробила ФБУ спільно з МОЗ України. Життя та здоров’я наших гравців понад усе. Той, хто рятує одне життя, рятує весь світ!» – сказав Бродський

Раніше сайт vikka.ua повідомляв про те, що виконкому ФБУ затвердив протокол протиепідемічних заходів під час баскетбольних матчів на сезон 2020/21.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version