Головні новиниПрем’єр-міністр ознайомився з підготовкою до прийому нових ВПО на...

Прем’єр-міністр ознайомився з підготовкою до прийому нових ВПО на Черкащині

-

- Advertisment -

Під час робочої поїздки до Черкаської області Прем’єр-міністр Денис Шмигаль ознайомився з умовами проживання внутрішньо переміщених осіб в одному із санаторіїв Черкащини.

Черкаська область, як й інші центральні області України, готується приймати жителів Донецької області, де оголошена масова евакуація. Очільник Уряду поспілкувався з людьми, що раніше евакуювались із Луганської, Харківської, Херсонської та Миколаївської областей.

«Від початку повномасштабної агресії росії на нашу державу багато українців були вимушені покинути свої домівки. Частина з них затрималася тут, на Черкащині. Ми побачили, що в санаторії є всі необхідні умови для комфортного проживання. Водночас в Уряді, окрім запущених програм підтримки ВПО, на виконання завдання Президента напрацьовуємо низку ініціатив, які допоможуть людям у майбутньому повернутися до нормального життя», — відзначив Прем’єр-міністр.

Під час спілкування було порушено питання працевлаштування людей, що вимушено покинути свої домівки. Денис Шмигаль зазначив, що держава створила для цього всі умови. Зокрема Прем’єр-міністр розповів, що Урядом запроваджений механізм компенсації 6500 грн роботодавцям за працевлаштованих внутрішньо переміщених осіб.

Джерело: сайт Черкаської ОДА

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині прогнозують сильні дощі

Після двох тижнів сонячної, сухої та аномально теплої погоди, починаючи з 15 квітня на Черкащину прийшла дощова погода та...

Рух транспорту через Канівську ГЕС буде частково закрито

Проїзд через Канівську ГЕС буде частково закрито протягом трьох днів. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Рух автомобілів через...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x