НовиниПредставників ОСББ у Черкасах вчитимуть енергоощадності

Представників ОСББ у Черкасах вчитимуть енергоощадності

-

- Advertisment -

Тренінг на тему "Розробка енергоефективних проектів у багатоквартирних будинках" для керівників ОСББ із Черкас та Сміли відбудеться у середу, 31 травня о 10.00, в Будинку культури імені Івана Кулика (вул. Благовісна, 170).

За попередніми даними, участь у навчанні візьмуть близько 60 представників об’єднань. Про це повідомляють у департаменті житлово-комунального комплексу Черкаської міської ради.

Тренінг проведуть у рамках проекту "Створення енергетичних агентств в Україні", який реалізує Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ), ГмбХ" за дорученням Федерального міністерства довкілля, охорони природи, будівництва та безпеки ядерних реакторів Німеччини (BMUB).

Серед організаторів – Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, відділ сприяння ОСББ департаменту житлово-комунального комплексу, ГС "Черкаська Асоціація ОСББ та ЖБК "На варті".

Під час заходу йтиметься про етапи проекту підвищення енергоефективності багатоквартирних будинків, джерела фінансування та особливості визначення виконавців робіт із реалізації енергоефективних проектів.

Тренінг проводитиме консультант проекту "Створення енергетичних агентств в Україні", експерт із інституціональних та політичних питань у сфері енергоефективності Віталій Шаповаленко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у черкаському ОСББ загородилися парканом та встановлюють пропускну систему . 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми

Директор підприємства МХП- Урожай Олександр Воскобойнік вручив вихованцям дитячої команди «Черкаських Мавп» черговий комплект форми. Таку допомогу Олександр Воскобойгік називає...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x