НовиниЧеркащинаПравоохоронець з Черкащини очолив поліцію Білоцерківщини (ФОТО)

Правоохоронець з Черкащини очолив поліцію Білоцерківщини (ФОТО)

-

- Advertisment -

13 серпня начальник Головного управління поліції Київської області Андрій Нєбитов представив особовому складу та громаді Білоцерківщини нового керівника поліції району. Ним став екс-заступник керівника карного розшуку обласного управління поліції Черкащини Сергій Ждан. Про це інформує пресслужба ГУНП у Київській області.

Як зазначив Андрій Нєбитов, до підбору кандидатури на цю посаду керівництво Національної поліції України поставилось дуже відповідально. Головний критерій — незаплямована репутація. Тому сьогодні в залі присутній начальник Департаменту карного розшуку НПУ Сергій Тіхонов.

За словами керівника обласної поліції, Сергій Ждан чесний офіцер, який за час своєї служби не заплямив жодного разу чесне ім’я правоохоронця. Саме з таким керівником особовому складу Білоцерківського відділу поліції вдасться покращити результати роботи.

"Але найголовніше, це наблизитись до громади. Байдужість до людей і не реагування на повідомлення – це злочин! І цей негатив буде викоренений з поліції!" – наголосив у своїй промові полковник поліції.

На представлення, яке було попередньо анонсоване, прийшли представники місцевих мас-медіа, активна громада міста та району, представники органів місцевого самоврядування. Кожен з присутніх мав можливість задати керівництву поліції питання та отримати на нього вичерпну відповідь.

Як повідомляв сайт vikka.ua, 65 черкащан отримали звання кандидатів у майстри спорту.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Подаруй світло Харкову»: на Черкащині вже підготували перший транш підтримки

«Подаруй світло Харкову». Вантаж під такою назвою формують на Черкащині. Область долучилася до підтримки незламного Харкова, який щодня потерпає...

На Дніпровській водоочисній станції оновлюють фільтри

«Черкасиводоканал» продовжує проводити роботи із удосконалення технологічних процесів підприємства. Про це повідомляє Черкаська міська рада. Зараз на Дніпровській водоочисній станції...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x