НовиниЧеркащинаПравоохоронці з’ясували, хто побив жінку в Чигирині

Правоохоронці з’ясували, хто побив жінку в Чигирині

-

- Advertisment -

Вночі до Чигиринського відділення поліції звернулась 34-річна жителька Києва, яка розповіла про напад на неї. На місце події виїхала слідчо-оперативна група, інформує прес-служба ГУНП у Черкаській області.

Працівники поліції, що проводили перевірку по даному факту, встановили, що жінка родом з Чигирина, приїхала в місто до родичів. Вирішила прогулятися нічним містом, та зайшла в один із нічних клубів. Потім пішла пішки додому. За нею ув'язався невідомий молодий чоловік. Розпочалась розмова, яка переросла в конфлікт, а потім у бійку. Він бив жінку руками й ногами та тягнув у бік лісу. Потерпіла вирвалась із рук нападника, підбігла до автодороги. Автомобіль, що рухався по проїзній частині, зупинився, а нападник зник у невідомому напрямку.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, поліцейські на наступний день встановили особу нападника. Ним виявився 22-річний місцевий житель. Чоловіка застали за місцем проживання та запросили до поліції для дачі показів. Свою вину він визнав, але пояснити свої дії не зміг.

За даним фактом Чигиринським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України та проводяться експертизи. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах двоє чоловіків обкрадали машини містян.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах зупинили водія на розбитому авто, який нервував

Днями, на вулиці Гетьмана Сагайдачного, що у Черкасах, екіпаж патрульних зупинив автомобіль Peugeot, в якого були наявні зовнішні пошкодження....

Рівень води у Черкаському районі почав зменшуватись – ДСНС

Підтоплення у селах Хрещатик та Єлизаветівка зберігається, однак рівень води почав знижуватися. Рятувальники та волонтери продовжують допомагати місцевим жителям....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x