НовиниЧеркащинаПравоохоронці знайшли у діях очільника "Черкаситеплокомуненерго" склад злочину

Правоохоронці знайшли у діях очільника "Черкаситеплокомуненерго" склад злочину

-

- Advertisment -

Дії Павла Карася на посаді директора "Черкаситеплокомуненерго" у 2012 році визнані неправомірними і кваліфікуються частиною 2 ст.364 ККУ. Про це йдеться у відповіді Департаменту захисту економіки НПУ на звернення депутата міськради Миколи Мирзи. Відповідь оприлюднив у Facebook черкаський журналіст Вадим Комаров.

Нагадаємо, ще в червні під час сесії Мирза звернувся до міського голови й депутатського корпусу притягти до відповідальності колишнього, очільника міського "Теплокомуненерго" Павла Карася. Мовляв, останній шість років тому завдав чималої шкоди місцевому бюджету: взяв аванс у 480 тис.грн. на виконання договору з капітального ремонту теплових мереж, однак роботи так і не розпочав. Тоді пропозиція Миколи Мирзи підтримана не була. Натомість через кілька тижнів Павло Карась був знову призначений на ту ж посаду.

Однак запит до правоохоронців не залишився поза увагою. В діях Карася поліція вбачає зловживання владою або службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки. Відповідна стаття передбачає позбавленням волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, зі штрафом від п’ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Надалі розслідуванням займатимуться працівники УЗЕ.

"Мене радує, що правоохоронці працюють, – сказав у коментарі vikka.ua Микола Мирза. – Сподіваюсь, що людина, яка вкрала, сяде до в’язниці. А для інших буде приклад. І для міського голові Анатолія Бондаренка в тому числі. Наступного разу, можливо, думатиме, чи є сенс призначати людину, яка вже раз украла".

Як повідомляв сайт vikka.ua, Волошина знову відсторонили від посади.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x