НовиниЧеркащинаПравоохоронці Черкащини закрили інтернет-магазин з продажу наркотиків

Правоохоронці Черкащини закрили інтернет-магазин з продажу наркотиків

-

- Advertisment -

В Умані правоохоронці припинили незаконну діяльність групи осіб, які організували роботу Інтернет-магазину з продажу наркотичних засобів та психотропних речовин.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Як повідомив начальник управління протидії наркозлочинності поліції Черкаської області Дмитро Гринчишин, до злочинної групи входило шестеро жителів Умані та Уманського району.

"Організував діяльність злочинної групи 26-річний уманчанин, який залучив до незаконного бізнесу свою дружину та ще чотирьох мешканців району. Організатор чітко розподілив між ними обов’язки. Роль оператора Інтернет-магазину виконувала дружина організатора. Один з членів групування забезпечував постачання наркотику, який надходив до Умані за допомогою поштових відправлень з різних областей України. Інший займався фасуванням наркотику та передавав його решті учасників незаконного бізнесу, які безпосередньо здійснювали закладки на території Умані та Уманського району. Крім того, в цілях конспірації члени злочинної групи особисто підшукували клієнтів серед наркозалежних осіб та роздавали їм спеціальні QR-коди для доступу до Інтернет-магазину", – повідомив Дмитро Гринчишин.

За попередніми підрахунками, щомісячний обіг від діяльності Інтернет-магазину складав близько 200 тисяч гривень.

Під час проведення ряду санкціонованих обшуків поліцейські вилучили канабіс та амфетамін, частина з яких вже була розфасована, ваги, засоби для фасування, стікери з QR-кодами, банківські картки, мобільні телефони, сім-карти та гроші.

Учасників групи затримано. За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження, відкрите за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Наркозбувачам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Працівники поліції продовжують заходи по встановленню каналів надходження наркотику на територію Черкаської області.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські патрульні затримали молодика, який перебував у розшуку.

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Пішов із життя відомий черкаський тренер

Пішов із життя видатний тренер-викладач із боксу Віктор Андрійович Кіхтенко, який присвятив своє життя розвитку цієї спортивної галузі. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x