НовиниЧеркащинаПравоохоронці Черкащини вакцинувались від коронавірусу (Відео)

Правоохоронці Черкащини вакцинувались від коронавірусу (Відео)

-

- Advertisment -

19 квітня правоохоронці Головного управління Національної поліції в Черкаській області зробили щеплення від коронавірусної інфекції китайським препаратом «CoronaVac».

Про це інформує пресслужба управління.

Поліцейські під час несення служби постійно працюють безпосередньо з людьми, тож входять до категорії тих, кого вакцинують одними із перших. Адже, як стверджують лікарі, це необхідно для того, аби сформувати колективний імунітет і зупинити поширення коронавірусної хвороби.

Перед початком вакцинації правоохоронці заповнили письмову згоду на щеплення, пройшли обов’язковий огляд та спілкування з лікарями, вимірювання температури та артеріального тиску. У разі відсутності протипоказань – безпосереднє щеплення.

Серед тих, хто вакцинувався, – начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Черкаській області Іван Давиденко, заступник начальника управління кадрового забезпечення ГУНП в Черкаській області Олексій Бущук, начальник управління логістики та матеріально-технічного забезпечення ГУНП в Черкаській області Павло Тимко, а також працівники Черкаського районного управління поліції, управління кадрового забезпечення, тренінгового центру та інспекції по особовому складу.

Вакцинація відбувалася у спеціально підготовленому приміщенні на території відомчого медичного закладу ДУ «Територіальне медичне об’єднання МВС України по Черкаській області».

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащину завезли нову партію вакцин від коронавірусу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Пішов із життя відомий черкаський тренер

Пішов із життя видатний тренер-викладач із боксу Віктор Андрійович Кіхтенко, який присвятив своє життя розвитку цієї спортивної галузі. Про...

ПАТ “Черкасиобленерго”: якими сервісами для передачі показів лічильника користуються черкащани

Для коректного формування оплати за електроенергію, щомісяця споживач повинен передавати оператору системи розподілу покази електролічильника.  Для цього у ПАТ...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x