додому Новини "Правий сектор" оголосив у Черкасах безстрокову акцію протесту через події в Мукачевому

"Правий сектор" оголосив у Черкасах безстрокову акцію протесту через події в Мукачевому

0

Кілька представників "Правого сектора" в Черкасах ввечері 11 липня розпочали безстрокову акцію під обласною адміністрацією через події в Мукачевому.

Учора в Мукачевому відбулася перестрілка між "Правий сектором", а також оточенням народного депутата Михайла Ланьо і працівниками міліції. Бійці "Правого сектора" нібито застосовували гранатомет. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що "банду" буде обеззброєно, а бійців – затримано. В офіційній заяві "Правий сектор" повідомив про втрату 2 бійців і поранення ще 4. О 20:00 активісти "Правого сектора" вийшли під стіни Адміністрації президента.

У Черкасах "Правий сектор" також виступає проти "незаконних дій закарпатської міліції, що діє в інтересах банд-формувань та олігархічних кланів Медведчука-Ланьо".

"Пікет на Соборній площі є складовою всеукраїнської кампанії по протидії бандитизму та корумпованості певних представників правоохоронних органів, – повідомляють у "Правому секторі". – Вимоги "Правого Сектору" єдині по всій країні: негайний публічний арешт депутата Ланьо, що брав безпосередню участь у події, всіх бандитів і силовиків, що відкривали вогонь, та тих, хто віддавав наказ".

Активісти запрошують містян приєднуватись до їхньої акції.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version