додому Новини Черкащина "Правда очі коле?" Черкаські "свободівці" понівечили плакати "тарифного майдану"

"Правда очі коле?" Черкаські "свободівці" понівечили плакати "тарифного майдану"

0

Черкаський "тарифний майдан" знову потерпає від рук його противників. Цього разу біля інформаційних стендів відмітились представники місцевої "Свободи".

Зривали плакати, які стосуються заробітків черкаського міського голови Анатолія Бондаренка та його заступника Юрія Ботнара. Про інцидент у Facebook повідомив одни з організаторів протесту під стінами мерії, активіст Сергій Кузляєв. 

"На цих плакатах йшла мова про зарплату мера Бондаренка в січні в 255 тис. грн, про зарплату заступника міського голови Ботнара у грудні в 165 тис. грн, – пише Кузляєв. – Хлопці, може вже ваші пики і зарплати на білбордах друкувати?" 

На місце події вже викликана поліція і написана заява про правопорушення.

У коментарі vikka.ua Сергій Кузляєв розповів: нівечив майно активістів черкаський "свободівець" Артем Декалюк. За словами очевидців, саме він був помічений за розвішуванням провокативних плакатів, які з’явились у сесійній залі під час проведення пленарки 19 лютого і містили наклепницьку інформацію про Олександра Згіблова та Михайла Бродського. 

Facebook / Артем Декалюк

19-річний Артем Декалюк – побратим і помічник на громадських засадах Юрія Ботнара, який також є депутатом Черкаської облради.

Раніше сайт vikka.ua повідомляв: за значні досягнення й інвестиції у розвиток спорту Михайло Бродський визнаний спортивним меценатом року на Черкащині.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version