додому Новини Черкащина Права оренди земельних ділянок на електронних торгах продаватимуть територіальні громади Черкащини

Права оренди земельних ділянок на електронних торгах продаватимуть територіальні громади Черкащини

0
Права оренди земельних ділянок

Права оренди земельних ділянок вже цього місяця будуть розпродані на електронних торгах. Про це повідомляє пресслужба Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області.

У листопаді дві територіальні громади Черкаської області запланували продати права оренди земельних ділянок комунальної власності: Чигиринська міська територіальна громада пропонує 18 земельних ділянок загальною площею 88,55 га (стартова ціна разом – 96 239 грн) та Уманська міська територіальна громада – 3 земельні ділянки загальною площею 3,42 га, стартова ціна яких становить 444 266 грн.

Перший електронний аукціон, де організаторами є територіальні громади, у Черкаській області відбудеться 26 листопада.

За період функціонування відкритого ринку землі законодавчо забезпечено публічність і прозорість земельних торгів у формі електронних аукціонів із продажу й передачі в користування земельних ділянок усіх форм власності. Відтепер торги проводять у формі електронного аукціону в режимі реального часу в мережі Інтернет через електронну торгову систему «Прозорро.Продажі», що перебуває в державній власності.

Аукціони проводять відповідно до договору між організатором торгів (продавцем) і оператором електронного торговельного майданчика.

Як повідомляла vikka.ua, 256 скарг на роботодавців надійшли від черкащан до Управління Держпраці

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version