НовиниЧеркащинаПрацівники сервісного центру у Звенигородці виявили два підроблених документи...

Працівники сервісного центру у Звенигородці виявили два підроблених документи за тиждень

-

- Advertisment -

Протягом тижня у сервісному центрі МВС 7143, що в місті Звенигородка, під час надання послуг автовласникам виявили підроблене посвідчення водія та сертифікат відповідності на автомобіль.

Про це інформує пресслужба РСЦ ГСЦ МВС в Черкаській області.

Так, 19 січня до територіального сервісного центру МВС 7143, звернувся 18-річний житель Черкас з заявою про реєстрацію автомобіля Mercedes-Benz на своє ім’я. Паралельно юнак вирішив провести верифікацію свого посвідчення водія, яке він нещодавно отримав в столиці, та яке не відображається в застосунку «ДІЯ».

Під час перевірки документів, наданих молодим чоловіком, у працівників сервісного центру виникли небезпідставні підозри щодо справжності наданого документа (посвідчення водія).

Проведеною в подальшому перевіркою було встановлено, що документ дійсно містить ознаки підробки, про що зазначено в висновку експерта НДЕКЦ, та не відповідає бланкам, які знаходяться в офіційному обігу.

Для з’ясування всіх обставин на місце події були викликані працівники Звенигородського відділу поліції.

Подібна неприємність сталася кількома днями раніше і з 45-річним жителем села Костянтинівка Смілянського району, який звернувся до ТСЦ 7143 щоб перереєструвати свій автомобіль Volkswagen Crafter 2012-го року випуску.

Під час опрацювання документів, що мали стати підставою для перереєстрації автомобіля, працівники територіального сервісного центру 7143 направили до ПП «АЄС СТАНДАРТ» запит про підтвердження видачі сертифікату відповідності на автівку. Однак з’ясувалося, що такий сертифікат ПП «АЄС СТАНДАРТ» не видавав. Така обставина вказувала що наданий документ підроблений.

Зібрані матеріали та автомобіль також були направлені до Звенигородського відділу поліції для подальшого розслідування та з’ясування обставин отримання чоловіком підроблених документів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах піймали водія, який скоїв ДТП і втік з місця пригоди.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x