додому Новини Черкащина Працівники Черкаської міськради не хочуть, щоб їхнім керівникам зменшили премії (ДОКУМЕНТ)

Працівники Черкаської міськради не хочуть, щоб їхнім керівникам зменшили премії (ДОКУМЕНТ)

0

Працівники виконавчих органів Черкаської міської ради не хочуть, щоб їхні керівники отримували зменшені щомісячні премії. Таку позицію вони висловили у відповідному колективному зверненні. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Черкаської міської ради Русла Зоря.

"На початку сесії мені вручили колективне звернення трудового колективу виконавчих органів Черкаської міської ради, в якому йдеться про занепокоєння і незгоду працівників нижчої ланки щодо зменшення розміру преміювання з 400% до 200% їхнім безпосереднім керівникам. Це наслідок наради, яку провів вчора перший заступник міського голови пан Волошин", − повідомив у соцмережі голова депутатської фракції "Громадянська позиція".

У документі звернення вказано, що колектив міськради вважає рішення таким, що руйнує належні умови для оплати праці посадових осіб. Окрім цього проект рішення, буцімто, не враховує вимоги закону. Більше того, за висновками департаменту фінансової політики зменшення граничних розмірів премії не приведе до економії бюджетних коштів. Навпаки, за розрахунками зазначеного департаменту, потреба на заробітну плату зросте на 26,3 мільйони гривень в рік.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський депутат вимагає надати інформацію про "благодійні внески" в діагностичній поліклініці.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version