НовиниЧеркащинаПрацівника юстиції в Черкасах обвинувачують у незаконній реалізації арештованої...

Працівника юстиції в Черкасах обвинувачують у незаконній реалізації арештованої квартири

-

- Advertisment -

Черкаська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням старшого державного виконавця Придніпровського відділу державної виконавчої служби Черкаського міського управління юстиції у вчиненні кримінальних правопорушень (зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення). Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Вказана посадова особа використала свої службові повноваження та внесла неправдиві відомості до акту уцінки арештованого майна. Потім вона склала та видала завідомо неправдивий акт уцінки, який засвідчила своїм особистим підписом та затвердила гербовою печаткою Придніпровського відділу державної виконавчої служби Черкаського міського управління юстиції Черкаської області.

Посадовець надав документу статусу офіційного та, уцінивши до 50% ½ частини квартири загальною площею 43,5 кв. м, в інтересах третіх осіб, незаконно передала її для організації й проведення прилюдних торгів.

Довідково: за вчинені злочини посадовій особі загрожує максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, із штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Як повідомляв сайт vikka.ua, начальника одного з управлінь Черкаської ОДА звинувачують у розтраті бюджетних коштів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x