додому Новини Кримінал Працівник Держпродспоживслужби Черкащини підозрюється у хабарництві через фальшиві реєстрації техніки

Працівник Держпродспоживслужби Черкащини підозрюється у хабарництві через фальшиві реєстрації техніки

0
хабар

Працівнику Держпродспоживслужби повідомлено про підозру у неправомірному одержанні вигоди через організацію схеми реєстрації сільськогосподарської техніки. Про це повідомляє пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

хабарЯк встановило слідство, цей службовець, який керував одним із відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області, залучив у злочинну схему свого родича. Вони зареєстрували родича як фізичну особу – підприємця та відкрили на його ім’я банківський рахунок.

Підозрюваний використовував підроблені висновки спеціаліста з обстеження транспортного засобу, за якими зацікавлені особи перераховували гроші на зазначений банківський рахунок. Протягом липня 2022 року по січень 2023 року він таким чином отримав майже 80 тисяч гривень.

Наразі проти зловмисника обрано запобіжний захід у вигляді застави, його відсторонено від посади.

Посадовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version