додому Новини Черкащина Працівниця поліції намагалася незаконно звільнити з СІЗО свого коханого родом з Черкащини

Працівниця поліції намагалася незаконно звільнити з СІЗО свого коханого родом з Черкащини

0

Дівчина може потрапити до в'язниці на 5 років за те, що хотіла незаконно витягнути з СІЗО свого коханого. Про це пише "Комсомольська правда в Україні".

І злочинець і його дівчина Катерина є колишніми поліцейськими. У Вишгородському райвідділі поліції охорони кажуть, що нічого не знали про роман між двома співробітниками.

Катерина закінчила Вінницьке училище поліції охорони, на роботу була прийнята в кінці квітня цього року, отримала табельну зброю, стала заступати на об'єкти. Характеризувалася за всіма статтями позитивно.

Друг Каті – 29-річний Богдан – сам родом із Черкаської області. У поліцію прийшов, відучившись в Рівненському училищі, був направлений в той же відділ, що і Катерина. Правда, на службу, як запевняє начальство, Богдана повноцінно не встигли прийняти – його тільки обкатували і перевіряли. Так нібито й тягнули до 14 травня, коли в квартирі, яку чоловік винаймав разом із парою, відбувся цей моторошний конфлікт. Підігрітий алкоголем поліцейський до смерті забив сусіда на очах у його дівчини і спільного знайомого. І навіть не намагався втекти з місця.

Пізніше Катерину затримали співробітники СБУ. За версією слідства, яке веде столична прокуратура, жінка замовила викрадення одного з очевидців травневого побоїща – Олександра, щоб змусити його взяти на себе гріх коханого.

У колі знайомих Олександр мав славу надломленої людини. Воював в АТО, повернувся неушкодженим, але почав пити. Виконати задумане жінка доручила знайомому, також з АТО.

Замовниці виставили суму в $6000, але потім зійшлися на $2000. А після невеликого проміжку часу передали на руки відео, де кричав Сашко.

"Я піду завтра в прокуратуру, скажу, що це я вбивав", – кричав понівечений заручник.

"Коли ми приїхали на конспіративну квартиру, просто ахнули, – згадує слідчий прокуратури Києва Ірина Польова. – Жертва виглядала дуже натурально: розсічений ніс, все обличчя в синцях, скотчем примотаний до стільця. Гримери зі студії Довженка здорово попрацювали!"

Катерину результат теж задовольнив. Єдина затримка – гроші давати вона відмовилася до остаточного результату – явки в прокуратуру. Дівчина навіть готова була прямо з чергування – у формі і з пістолетом їхати з організатором до виконавців, що пояснити: вранці – вина, ввечері – гроші.

Ледве вмовили непокірну, що бранця потрібно хоч чимось годувати, а за квартиру – платити. В рахунок майбутнього гонорару Катерина погодилася передати викрадачам 1000 гривень. На цьому і була поставлена крапка в оперативній комбінації. Всі переговори, телефонні дзвінки документувалися і будуть представлені в якості доказів у суді.

Під час затримання жінка розплакалася і не відразу зрозуміла, що потрапила в тенета, які готувала для іншого.

"Суд обрав для підозрюваної запобіжний захід без права застави, – розповідає слідчий прокуратури Києва Ірина Польова. – Злочин вважається завершеним, жінка підозрюється в організації викрадення людини і тортурах. Їй загрожує від 5 до 10 років".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаська поліція показала, як затримала замовницю вбивства чоловіка.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version