НовиниЧеркащина"Позитивної динаміки немає": майже місяць черкаський журналіст перебуває у...

"Позитивної динаміки немає": майже місяць черкаський журналіст перебуває у комі

-

- Advertisment -

Без свідомості 25-ий день перебуває жорстоко побитий черкаський журналіст Вадим Комаров. "Позитивної динаміки немає…" – говорять лікарі. Голова Національної спілки журналістів Сергій Томіленко дізнався у головного медика Черкас Олега Стадника подробиці стану Комарова і написав про це на своїй сторінці у Facebook.

Так, Вадим Комаров продовжує перебувати у стані медичної коми, у нього глибока мозкова травма. Фактично третя частина головного мозку пошкоджена. Вадиму провели дві операції – одну одразу після нападу (майже дві години хірурги видаляли з рани на голові уламки кісток).

"Проведені консультації з нейрохірургами обласного та національного рівнів. Визнається, що стан постраждалого журналіста нетранспортабельний, а медична допомога міською лікарнею надається відповідно до діагнозу. Тобто, питання тривалого тяжкого стану і коми – це не питання кваліфікації міських лікарів, а питання тяжких травм, спричинених нападником на журналіста. Лікування здійснюється коштом міської лікарні, але її бюджет обмежений…" – каже Томіленко.

Нагадаємо, напад на журналіста Вадима Комарова стався зранку 4 травня. Чоловік отримав тяжкі травми голови та був терміново госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні. Того ж дня йому зробили операцію і з 4 травня Вадим Комаров перебуває у комі.

"Наскільки просунулось кримінальне розслідування за три тижні від інциденту – невідомо. І рідні, і колеги Вадима Комарова зазначають, що не відчувають належної уваги до справи. А сама кваліфікація має бути змінена на пряму професійну – "Посягання на життя журналіста", – додає Сергій Томіленко.

Допомогти родині можна переказом коштів на картку Комарова Вадима Едуардовича в Приватбанку – 5168 7555 2672 1028.

Як повідомляв сайт vikka.ua, шахраї намагалися зняти кошти із картки Вадима Комарова.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Пішов із життя відомий черкаський тренер

Пішов із життя видатний тренер-викладач із боксу Віктор Андрійович Кіхтенко, який присвятив своє життя розвитку цієї спортивної галузі. Про...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x