додому Новини Пожежа в черкаському автокооперативі охопила дев'ять гаражів (ФОТО, ВІДЕО)

Пожежа в черкаському автокооперативі охопила дев'ять гаражів (ФОТО, ВІДЕО)

0

18 серпня о 21:00 на території гаражного кооперативу "Прип’ять", що на вулиці Руставі, виникла пожежа в одному із металевих гаражів. Через велику пожежну завантаженість вогонь швидко став розповсюджуватися на поруч розташовані гаражі, повідомляє прес-служба Управління ДСНС у Черкаській області.

Через запізніле виявлення та повідомлення про пожежу, вогонь, ще до прибуття на місце події перших пожежно-рятувальних підрозділів встиг охопити 9 металевих гаражів.

Для ліквідації пожежі та захисту інших гаражних боксів, за підвищеним номером виклику були залучені сили Черкаського гарнізону. Всього на боротьбу із вогнем до автокооперативу були спрямовані 4 пожежних розрахунки та 18 фахівців ДСНС.

Завдяки рішучим діям та мужності, рятувальникам попри загрозу вибухів пального, вдалось евакуювати із вогню два легкових автомобілі ВАЗ-2101 та ВАЗ-2105. Також професіональними діями рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини №3 та аварійно-рятувального загону спеціального призначення вдалось зупинити поширення вогню вздовж лінії металевих гаражних боксів.

Наразі на місці події працює мобільно-оперативна група Управління та дослідно-випробувальна лабораторія, які повинні визначити суму збитків та причину пожежі.

За попередньою інформацією вогнем пожежі знищено автомобіль "Volkswagen Passat B6", мопед "Легенд", гумові покришки, інструмент, а також домашні речі, які зберігалися всередині металевих боксів гаражів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині за добу ліквідовано дві пожежі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version