НовиниЧеркащинаПовна нездатність міського голови: місцева політикиня висловилась про події...

Повна нездатність міського голови: місцева політикиня висловилась про події 9 березня в Черкасах (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Минулої суботи міський голова Черкас Анатолій Бондаренко показав свою повну нездатність об’єднувати й захищати ввірене йому місто. Таку думку висловила екс-депутатка обласної ради, головний спеціаліст департаменту охорони здоров’я Любов Майборода в ефірі авторської програми Валерія Макєєва "72 години".

Пані Майброда зазначає: за 30 років своєї політичної діяльності була на всіх Майданах, які відбувались в країні, починаючи з 1989 року. Однак події суботи, 9 березня, в Черкасах її особливо вразили. Той день вона називає рубіконом, який показав, хто є хто. Колони націоналістів у балаклавах, які йшли зривати виступ Президента, на переконання політикині, найбільшу небезпеку несли саме жінкам і дітям, які перебували в натовпі людей, що прийшли на зустріч з Гарантом. 

"Я дивилась суд над цими націоналістами. Особливо вразило, як там поводив себе міський голова. Це не припустимо! Це ж загроза національній безпеці! Невже це значить, що Черкаси стали осередком фашизму? – зазначає Любов Майборода. – Міський голова ж, на жаль, показав свою повну нездатність об’єднувати місто і став на захист не тих жінок, які прийшли на цю зустріч, не дітей, не поліції, а захищав невідомого кого і звідки – тітушок!"

 

Поза тим, посадовиця нагадала меру, про те, чим він мав би перейматись насамперед. Адже медики міста так і не дочекались від нього бажаного ветування резонансних змін до бюджету. Ті були екстрено прийняті на позачерговій пленарці 5 березня, однак відрізнялись від змін, ухвалених виконкомом 26 лютого.

"Міський голова повинен рахуватись з процедурами. Адже недотримання процедур – це привід для оскарження рішення. Тим більше, що рішення ці є фейковими. Зараз ми очікуємо наступну сесію, 21 березня. Якщо ці зміни не будуть внесені, бюджет буде оскаржений в судовому порядку медичними працівниками, – зазначила Майборода.
 

Нагадаємо, представники кількох медичних закладів міста на початку тижня, ще до того, як міський голова підписав зміни до бюджету, направили на його ім’я звернення, у якому просили фінансування з міського бюджету для перехідних об’єктів, на яких уже виконані роботи. Інакше, кажуть, не матимуть іншого виходу, як подавати до суду.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські депутати поспіхом затвердили ПСЕР і зміни до бюджету.

 

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x