НовиниЧеркащинаПовідомлення надходили із РФ: правоохоронці вирахували терористів, які "мінували"...

Повідомлення надходили із РФ: правоохоронці вирахували терористів, які "мінували" Черкаси

-

- Advertisment -

Терористичні угрупування Російської Федерації не припиняють спроби дестабілізувати ситуацію в нашій країні. Таку заяву зробив перший заступник голови у Національна поліція України В’ячеслав Аброськін.

Зазначимо, що за добу до підрозділів поліції надійшло 37 неправдивих повідомлень про замінування 337 об`єктів в Києві, Дніпрі, Львові, Луцьку, Рівному, Харкові, Запоріжжі, Миколаєві, Полтаві, Черкасах, Одесі, Генічеську.

"Уявить собі правоохоронцям прийшлося евакуйовувати більше 32 тисяч громадян з 77 закладів швидкого харчування, 18 торговельних центрів, 6 гіпермаркетів, 16 житлових будинків, готелів, 5 станцій Київського метрополітену. Покидьки просто знущалися над громадянами України", − зазначив посадовець.

Він також повідомив, що більшість повідомлень про замінування надходили на електронні адреси різних організацій та підприємств з поштового сервісу з присвоєною ІР-адресою у вказаний часовий період, яка належить ТОВ, що зареєстровано в РФ.

Нагадаємо, що перший випадок "замінування" у Черкасах стався 17 квітня. Тоді правоохоронцям надійшов електронний лист із переліком 13 об’єктів, в яких нібито знаходиться вибухівка. Тоді, після евакуації людей та обстеженні приміщень, ніяких небезпечних предметів виявлено не було. За кілька днів ситуація повторилася і в переліку вже було 30 об’єктів, серед яких лікарні, пологові та житлові будинки. За останній час до правоохоронців надійшло вже п’ять таких повідомлень. Зазначимо, що вже майже два місяці різні міста України потерпають від масового телефонного тероризму. Першим став Харків, де повідомлення про замінування надійшли наступного ж дня після другого туру виборів – 22 квітня. Потому – чи не щодня нові повідомлення надходили у Херсоні, Львові, Одесі, Кривому Розі, столиці.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах вп'яте повідомили про замінування 30 будівель.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині горіла машина у гаражі

У селі Гладківщина Піщанської ТГ днями сталася пожежа в приватному гаражі. Про це пишуть на сторінці Добровольці Черкащини. За викликом...

Черкаський гідрометцентр попереджає про негоду

На Черкащині тримається прохолодна дощова погода. Чого чекати на вихідних - пише директор Черкаського гідрометцентру Віталій Постригань. За 4 доби...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x