НовиниЧеркащина"Потяг Єднання України "Труханівська Січ" завітає на Черкащину

"Потяг Єднання України "Труханівська Січ" завітає на Черкащину

-

- Advertisment -

За ініціативи громадської організації "Всеукраїнське об’єднання "Коло. Медіа" упродовж 14 червня – 10 серпня 2018 року планується проведення Всеукраїнської акції "Потяг Єднання України "Труханівська Січ" серед школярів, студентів, волонтерів, громадських активістів і військових. Про це повідомляє "Вичерпно".

Загалом із квітня 2016 року організовано 12 Потягів, які охопили всі обласні та частково районні центри України. За попередніми підрахунками, у Проекті безпосередньо прийняли участь, як пасажири Потяга, близько 2 150 людей. Загальне медійне охоплення оцінюється до 670 тис. чоловік. Проект підтримують і постійно беруть участь Міністерство оборони України, Міністерство молоті та спорту України, Міністерство освіти і науки України, Міністерство культури України, обласні та районні органи влади, місцеве самоврядування та громадські й волонтерські організації.

Концепція 13 Потягу: "Уроки історії. Перемоги та поразки Визвольних Змагань та збройної боротьби за Незалежність. 1918 – 2018 роки", декомунізація історії Збройних Сил України, участь в відзнаках історичних дат та подій, участь військових частин в заходах національно-патріотичного виховання. Також на окремих локаціях будуть організовано підготовку до визначення важливих для України історичних дат.

У межах зазначеного маршруту планується проведення молодіжної Прощі до 100-річчя подій Революції 1917–1921 років у Холодному Яру Черкаської області 21 – 25 липня.

Учасники 13 Потяга Визвольних Змагань: студенти, школярі, історики, учасники подій 2014 року на Сході України, волонтери. Кількість – до 120 чоловік.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Смілі дітлахи змагатимуться у ловлі риби.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкасець постане перед судом за неправдиве повідомлення про підготовку вибуху

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно 65-річного черкасця за фактом надання завідомо неправдивої інформації про підготовку вибуху в...

Черкащан попереджають про пориви вітру

Протягом найближчої доби на Черкащині очікується сильний вітер. Про це повідомляє Черкаський обласний центр з гідрометеорології. У Черкаській області та...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x