НовиниПолітикаПотужний виступ Ляшка в Європі (ВІДЕО)

Потужний виступ Ляшка в Європі (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Під час виступу у Парламентській асамблеї Ради Європи Олег Ляшко нагадав європейцям, яку ціну українці щодня платять за їх продажність і чому не можна повертати російську делегацію до Асамблеї. Відео з виступу політик опублікував на своїй сторінці у Facebook.

"В ПАРЄ не політична і не економічна криза, як кажуть деякі колеги, а повна деградація. Я спостерігаю за дискусією, яка тут відбувається, і мені стає зрозуміло, чому в Європі пройшла абсолютно непомітно 80-та річниця від Мюнхенської змови. Тому що європейці сьогодні роблять те саме, що 80 років тому робили тодішні лідери Європи, домовляючися із Гітлером, – каже Ляшко. – Німецький колега-депутат розповідав про максимальну відвертість і що в німців комплекс вини перед Росією, Червона армія якої звільнила світ від "коричневої чуми". Я хочу нагадати шановному колезі з Німеччини: 10 мільйонів українців віддали своє життя, щоб звільнити нашу землю від нацистів. Сотні сіл було спалено. Поляки, білоруси, українці заплатили найвищу ціну за змову тодішніх лідерів Європи з Гітлером".

Олег Ляшко наголосив: європейці забули уроки Мюнхену, а також те, яку ціну платять за змову з агресором і до чого призводить політика умиротворення агресора.

"Ви видаєте фальшиві лицемірні доклади, пан Кокс, де боїтеся згадати Росію, хоча всім відомо, що ви – головний лобіст Росії. Я вам хочу навести інші цифри. Поки ви сьогодні виступали, 9 людей загинули від російської зброї, це: Роман Федоришин, 1991 року народження, Дмитро Стрекньов, 1997 року народження, Іван Лисиця, 1996 року народження, Яна Червона, відомий в Україні волонтер. Щодня гинуть від російської зброї українські громадяни, цивільні і військові, а ви робите вигляд, що війни немає, – наголошує Ляшко. – Іспанський колега каже: "Не буде діалогу – буде війна". Протріть очі, війна вже в Європі. 6 військових конфліктів за участю Росії: Придністров'я, Абхазія, Осетія, Нагірний Карабах, Крим, Донбас. Скільки ще треба конфліктів, щоб ви зрозуміли, що ваша ялова політика абсолютно безініціативна, абсолоютно недієздатна, як раз і приводить до цієї війни і люди за ваші помилки платять життям".

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські владці продовжуватимуть отримувати премії по півсотні тисяч гривень у місяць.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Учасникам ДФТГ надаватимуть виплати з міського бюджету Черкас (ВІДЕО)

Кожному учаснику формування з міського бюджету цьогоріч виділять матеріальну виплату в розмірі 30 тис. грн. Про це повідомляє власний...

Черкащан попереджають про небезпечні пориви вітру

Завтра, 24 квітня, в місті Черкаси та на території області очікуються небезпечні пориви вітру. Про це повідомляє Черкаський обласний...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x