додому Новини Черкащина Потужний циклон із хуртовинами наближається на Черкащині

Потужний циклон із хуртовинами наближається на Черкащині

0

Черкащан попереджають про суттєві погіршання погодних умов. Про це повідомляє прес-служба Черкаського обласного гідрометцентру.

Вже ввечері 10 січня на Черкащині очікується сніг та мокрий сніг у супроводі сильних поривів вітру. Подекуди спостерігатиметься слабка хуртовина, ожеледь та налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Нічна температура становитиме 4..9 морозу.

Завтра вдень опади почнуть посилюватися, а у південних районах області – зокрема Чигиринському, Кам’янському і прилеглих районах, прогнозуються спостерігатимуться значні опади, слабка ожеледь, місцями по області пориви вітру до 15-20 м/с. Денні температури повітря становитимуть 1..6 морозу.

За цей період приріст снігового покриву може скласти від 5 до 15 см, найбільше – у південних районах області. Такі ускладнення погодних умов відповідають першому (жовтому) півню небезпеки.

У ніч на суботу, 12 січня, циклон покине територію України, атмосферні явища ослабнуть, погода дещо стабілізується, проте вночі 12. 01 морози сягатимуть -11..-16, ожеледиця на дорогах збережеться.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащан попереджають про негоду, що насувається до нашого регіону.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version