НовиниКримінал«Потрібно було закрити справу, якій уже 5 років»: Савін...

«Потрібно було закрити справу, якій уже 5 років»: Савін про скандальний ремонт частини Чорновола

-

- Advertisment -

На засіданні 24 грудня черкаські депутати підняли питання щодо скандального ремонту частини вулиці Чорновола.

Кримінальна справа була порушена майже 5 років тому. Та лише у грудні цього року на сайті МВС поінформували про вручення підряднику підозри, пише vikka.ua.

«Між приватною структурою та двома департаментами Черкаської міської ради було укладено договір на реконструкцію дорожнього покриття однією з вулиць Черкас. Згодом у договір вносились зміни щодо розмірів фінансування та термінів робіт шляхом укладення семи додаткових угод. Остаточна ціна робіт склала понад 20 мільйонів гривень, – озвучив інформацію з сайту МВС обранець Сергій Рубан. – Протягом червня-грудня 2016 року директор товариства підписав акт про приймання й виконання  робіт, знаючи про їх недостовірність, а саме факти про неякісний ремонт покриття. Внаслідок дій керівника товариства, територіальній громаді міста Черкаси завдано майже 7 мільйонів гривень збитків».

Рубан звернувся із проханням надати інформацію, про яких саме керівників департаментів ідеться, і відсторонити їх від виконання обов’язків на час розслідування.

За словами очільника Департаменту архітектури та містобудування Артура Савіна, недоліки по завершенню ремонтних робіт на відрізку вулиці Чорновола від Бидгощської до проспекту Хіміків були лише через відсутність фінансування. А кримінальну справу, яка була порушена у 2016 році, просто треба було терміново закрити.

«Пів гарантійного терміну ця дорога вже експлуатується. Я вважаю, покриття знаходиться у задовільному стані. У 2019 році пройшла перевірка комплексних робіт, і відбулась вона зі всіма можливими порушеннями. Там були і представники нашого департаменту. Уже півтора року пройшло з дня проведення експертизи, на яку ми навіть писали негативну рецензію. Київський рецензент просто звернув увагу слідчого на те, що просять повторно провести експертизу з дотриманням усіх вимог, але слідчі відмовили, – каже Савін. – За моєю інформацією, стосовно обрання запобіжного заходу відбувся суд. Він не підтримав позицію правоохоронних органів, тому що вважає звинувачення безпідставними. Підприємець і директор департаменту так і не отримали висновок експертизи. Впевнений, що слідство і суд розберуться в цьому питанні. Я так розумію, просто потрібно було закрити справу, якій уже 5 років».

Як повідомляв сайт vikka.ua, правоохоронці розслідують факт збагачення під час ремонту містків на виїздах у Смілі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
1 Коментар
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Банщик
Банщик
3 років тому

нормально? 7 мільонів украли і закрити справу?

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

1
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x